Teams voor Rising Stars Challenge bekend

Door

BBVA Rising Stars Challenge 2013
De selecties voor de Rising Stars Challenge zijn bekend. Tijdens het All-Star weekend in de NBA krijgen eerste- en tweedejaars profs de kans om te schitteren. In tegenstelling tot eerdere jaren is het format op de schop gegaan. Een team van Amerikaanse NBA-talenten neemt het op tegen internationale jongelingen op vrijdag 13 februari.

Twee jaar geleden mochten Shaquille O’Neal en Charles Barkley de teams selecteren, maar het event verloor wat aan aantrekkelijkheid. Door het nieuwe format spelen de Amerikaanse talenten nu tegen de internationale jonge honden. De selecties zie je hieronder:

Verrassend genoeg ontbreekt Alex Len bij de internationale spelers. Voor de rest zijn er weinig verrassingen in beide selecties. Als herinnering aan het oude format volgt hier één van de meest legendarische momenten in een Rising-Starswedstrijd: Kyrie Irving die Brandon Knight laat knielen voor zijn meesterlijke crossover.

Foto’s: Getty Images

1 Reactie
  1. Geen Jusuf Nurkic? En wat met KJ McDaniels, Aaron Gordon, Marcus Smart en inderdaad Alex Len? Waarom Zach LaVine, Dante Exum, Dennis Schröder, KC-P en Shabazz Muhammad dan wel mogen meedoen, is me een héél groot raadsel.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen