Summer League Orlando: toppers en floppers

Door

Orlando Magic v Philadelphia 76ers

De NBA Summer League in Orlando zit erop. Het circus trekt nu richting Las Vegas. Tijd dus om een voorlopige balans op te maken. Welke spelers toonden dat ze klaar zijn voor de NBA en welke prestaties lieten te wensen over? Met andere woorden: de toppers en floppers van de Summer League 2014 in Orlando.

Foto’s: Getty Images

2 Reacties
  1. Bahadir 6 jaar ago

    Nerlens Noël heeft dat sympathieke wat een speler in mijn ogen moet hebben en bovendien ook nog een nice kapsel :P. Verder kan hij inderdaad uitgroeien tot een Center van All-Star niveau / Dwight Howard 2.0

    Ervan uitgaande dat hij komend seizoen(vaak) zal starten voor Philly; wat gaat er na komend seizoen gebeuren? M.a.w. voor wie gaat er gekozen worden op de Center-positie over twee jaar? Noël of Embiid? Dat is nog eens wat je noemt een luxe probleem.

    • Hehe, ik snap je punt. Op zich maakt het niet uit wie nu center en wie power forward zal spelen. Beide zijn ongeveer even groot, Embiid is enkel wat sterker gebouwd. In eerste instantie zou je dus zeggen Embiid op center, ook al omdat Noel wat atletischer is en waarschijnlijk beter om kan met PF’s.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen