Sting in WWE 2K15

Door

WCW_LIB_00094--1-_0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sting maakt zijn opwachting in de game WWE 2K15. Dat hebben WWE en 2K Games bekendgemaakt.

WWE2K15 Sting BlondeThe Franchise of WCW
Sting is één van de weinige main event performers die (nog) nooit in een WWE-ring heeft gestaan. De geschminkte krachtpatser uit Venice Beach, California heeft het grootste gedeelte van zijn carrière doorgebracht in WCW, waar hij uitgroeide tot ‘The Franchise of WCW’.

Tot het bittere eind
‘The Stinger’ debuteerde in 1987 en zou de organisatie van mediatycoon Ted Turner tot het bittere eind (in maart 2001) trouw blijven. De zesvoudig WCW World Champion was in eerste fase van zijn WCW-loopbaan te herkennen aan zijn blonde haren, in felle kleuren geschminkte gezicht en neon ringkleding. In 1996 onderging Sting een transformatie en maakte de sports entertainment wereld kennis met de duistere kant van de charismatische performer.

Sting versus nWo
Namens WCW nam Sting het op tegen de nWo van ‘Hollywood’ Hogan, Kevin Nash en Scott Hall. De Sting versus nWo verhaallijn zorgde ervoor dat WCW de WWE passeerde als populairste sports entertainment organisatie. WCW Monday Nitro versloeg WWE Monday Night RAW maar liefst 83 weken op rij in de strijd om de gunst van de kijker.

WWE 2K15 is vanaf 31 oktober verkrijgbaar in Nederland.

All WWE trademarks, logos and copyrights are the exclusive property of WWE and its subsidiaries. All other trademarks, logos and copyrights are the property of their respective owners. © 2014 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen