Steven Jackson unrestricted free agent

Door

Kansas City Chiefs v St. Louis Rams

Het dienstverband van Steven Jackson bij de St. Louis Rams is ten einde. De 29-jarige running back heeft besloten zijn contract te laten ontbinden. Hij gaat daarmee niet in op de aanbieding die hij enkele weken geleden van de Rams had gekregen. Zodoende zal hij vanaf 12 maart als unrestricted free agent zijn geluk ergens anders gaan beproeven.

Jackson had nog een contract tot en met het komende seizoen maar in oktober had St. Louis al aangegeven dat de running back na het afgelopen seizoen weg mocht. Wel zijn er nog gesprekken gaande tussen de Rams en Jacksons’ agent maar de verwachting is dat daar weinig meer uit gaat komen.

Jackson hoopt nu op een team dat zich zal mengen in de strijd om de SuperBowl, aangezien hij sinds zijn rookie-jaar niet meer in de play-offs heeft gestaan.

Jackson, die in juli dertig wordt, speelde negen seizoenen voor de Rams, de ploeg die hem in 2004 oppikte bij de draft. Hierin werd hij de man met de meeste rushing yards voor de Rams, 10.135. Ook had hij de afgelopen acht seizoenen minimaal 1.000 yards per seizoen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen