Steve Blake en zijn vrouw bedreigd

Door

 

Het fenomeen Twitter stelt fans over de hele wereld in staat om met één druk op de knop in contact te komen met hun favoriete sporter. Uiteraard zit er ook een negatieve kant aan het verhaal en dat ondervonden Steve Blake en zijn vrouw Kristen afgelopen woensdag.

De spelverdeler van de Los Angeles Lakers was de gebeten hond na zijn gemiste driepunter met nog 3.9 seconden te gaan in Game 2 tegen de Oklahoma City Thunder. Blake’s vrouw Kristen maakte diezelfde avond bekend dat zij en haar man de nodige bedreigingen ontvingen en 500 ‘gekken’ hadden geblocked.

Blake was op zijn zachtst gezegd boos. “Ik stel het niet op prijs wanneer de bedreigingen gericht zijn aan mijn familie”, aldus de Laker tegenover LA Times. “Ik kan het hebben, maar als je dingen zegt over mijn vrouw en mijn kinderen, dan word ik boos.”

Mensen vergeten kennelijk snel, want een week eerder was Blake nog de held van Hollywood met zijn optreden in de eerste ronde van de playoffs tegen de Denver Nuggets. In Game 4 scoorde Blake tien punten en gooide hij in de slotminuten de wedstrijd op slot met een driepunter. De 32-jarige spelverdeler was in de beslissende Game 7 goed voor negentien punten en schoot 5 op 6 vanachter de driepuntslijn.

Komende nacht nemen Blake en de Lakers het in Game 3 in eigen huis op tegen de Thunder, die de series leiden met 2-0.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen