SportAmerika presenteert: Super Bowl XLVI Party

Door

 

Nog maar zes dagen wachten en dan is het zover: de Super Bowl tussen de New England Patriots en de New York Giants. Wie mag zich na deze avond de winnaar noemen van Super Bowl XLVI en de ‘Vince Lombardi Trophy’ mee naar huis nemen?

Speciaal voor alle Sport Amerika fans en lezers hebben wij besloten om voor dit prachtige evenement een feest te geven. Samen met onze partner Coco’s Outback organiseren wij op 5 februari een feest waarbij wij alle Sport Amerika fans de mogelijkheid bieden om op Amerikaanse wijze de Super Bowl mee te laten maken.

Wat houdt dat precies in?

– Een echte Amerikaanse avond, denk hierbij aan Amerikaans eten,drinken en entertainment, waarbij je tussen andere NFL-fans deze prachtige wedstrijd kunt beleven.

– Het wordt in beeld gebracht op 2 Big Screens en maar liefst 17 flatscreen tv’s.

– Speciaal voor Sport Amerika lezers / fans diverse acties gedurende de avond.

GRATIS ENTREE. Het feest is van fans voor fans. Wij willen dat iedereen toegang heeft tot dit evenement.

Hoe kan je je aanmelden?

Heel simpel. Stuur een e-mail met hoeveel mensen je komt naar sbparty@sportamerika.nl. Wij zetten je dan op de lijst.

We zien je graag op 5 februari in Coco’s Outback !

UPDATE:

Gezien de massale belangstelling hebben wij in overleg met de organisatie nog wat extra ruimte weten te regelen. Dus eerdere berichten dat er geen plek meer zou zijn kunnen naar het land der fabelen. Maar wees er snel bij, want voordat je het weet zit het wel echt vol!

14 Reacties
 1. Sjoerd Muijser 9 jaar ago

  Nice nice nice, ga is proberen een vriend van mij hiervoor te charteren en mocht dat lukken dan ben ik van de partij 🙂

 2. Steffen H 9 jaar ago

  Cool man. Maar organiseren jullie niet ook een SB feestje in Hard Rock Cafe? Daarvoor moest je toch kaarten kopen? 

  • Sport Amerika 9 jaar ago

   Nee, dat zijn wij niet. Toegang is gratis, aangezien zowel Coco’s Outback als SportAmerika vinden dat je dit feest laagdrempelig moet houden. Tot de 5e dan maar bij Coco’s!

  • Tiel van den Heuvel 9 jaar ago

   Steffen,

   dat feest is van USA Sports. Dat is inderdaad niet gratis, maar wel inclusief drank én op een toplocatie natuurlijk ;-)Veel plezier met het feest mannen, ik juich met je mee Len, vanaf een andere locatie.

   • Steffen H 9 jaar ago

    Dank je wel Tiel. Leuk idee van jullie in het Hard Rock Cafe, maar ik zag bij jullie dat de kaarten 45 euro zijn. Dat is echt veel te duur voor een paar drankjes en hapjes tijdens het kijken van zo’n evenement. Evenmin toch veel plezier!

   • Correctie: VIP kaarten zijn zelfs 75 euro, :). Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat het een NFL & ESPN America Party is waar USA Sports vrolijk aan mee doet. Het is de enige officiele Party van Nederland (met officiele Super Bowl posters en balloons) en naast onbeperkt eten en drinken, zijn er ook Cheerleaders, spelers en Bekende Nederlanders. Daarnaast krijgt iedereen een vetgevulde Goody Bag met o.a. een shirt en een cap. De DJ die de avond aan elkaar draait schopt je, tussen de popcorn- en hotdog-kraam, pas na de prijsuitreiking naar buiten. Iedereen mag voor zich (natuurlijk) beslissen waar ‘ie naar toe gaat, maar ik wilde wel even het hele verhaal vertellen. Niet voor niets is de Party al vijf jaar uitverkocht! Enjoy your Party, enjoy Super Bowl XLVI!

   • Steffen H 9 jaar ago

    Dank je wel USA Sports Magazine voor de reactie. Toch blijf ik 45 euro veel te veel geld vinden om naar een wedstrijd te kijken op een scherm en wat drankjes en hapjes te krijgen. Ik kom voor de wedstrijd en sfeer en volgens mij is die bij Coco’s ook wel goed als ik de verhalen mag geloven. Dan is de keuze dus snel gemaakt.

    Jullie veel plezier in het Hard Rock Cafe.

 3. Lennart Beishuizen 9 jaar ago

  Ik ben erbij! Hopelijk zien we de Patriots de Packers verslaan! Al zal wel iemand telkens het kwijl van mijn kin moeten vegen, elke keer als Tom Brady in beeld komt.

 4. Danielle 9 jaar ago

  Ik weet echt helemaal niets van American football, maar ik vind dat ik ooit de Superbowl meegemaakt moet hebben. Ben ik dan ook welkom? 🙂

 5. Marco Post 9 jaar ago

  Tebow shirt aan en gaan!

 6. Thorr Boeije 9 jaar ago

  Zin in! Voorlopig een verdomd spannend playoff season, hopen dat de Superbowl net zo spannend wordt! 

 7. Yuri Ankone 9 jaar ago

  Ik ben ook van de partij!

  Kan het niet laten om ook wat te zeggen over het andere feestje bij Hard Rock. 45 euro voor 3 drankjes en een beetje finger food? Pffff.

 8. Zando 9 jaar ago

  Tilburg connection will be there too

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen