SportAmerika Magazine Nr 31

Door

31cover600

Nog een dikke maand, mensen. Nog een dikke maand, en het NFL-seizoen zal weer in alle hevigheid losbarsten. We kunnen het op de SportAm-burelen al ruiken, en vandaar dat we in het 31ste issue van SportAmerika Magazine opnieuw een favoriet voor de Super Bowl onder de loep nemen: Peyton Manning en zijn Denver Broncos. Daarnaast wordt Matt Forte, van wie de kenners een groots seizoen verwachten, tot op het bot Ontleed. Verder proberen we antwoord te vinden op de vraag of er voor de geplaagde Tiger Woods ooit nog een Majors-titel te bejubelen valt. Ook: de volgens SportAm’s Seb Visser beste 25 pitchers van dit moment op een rijtje. Tevens: aflevering 4 (the 80s) in Vincent Van Genechtens series NBA Decade. En uiteraard een niet te missen column van Jeroen Elshoff. Zoals altijd weer geheel GRATIS! Veel leesplezier.

Wil je een e-mail ontvangen als er een nieuw magazine is? Meld je hier aan!

KLIK OP EXPAND (OF OP HET PLAATJE) OM SPORTAMERIKA MAGAZINE TE LEZEN:

Voor voorgaande nummers van Sport Amerika The Magazine klik je hier.

SportAmerika Magazine Nr 32 verschijnt volgende week.

0ipad31

 

4 Reacties
 1. Daan 7 jaar ago

  Nice artikel over Tiger! Complimenten ook voor de opmaak van bijvoorbeeld blz 63/64. Ben wel blij te zien dat Woods deze week meteen zijn clubs laat spreken bij de Bridgestone Invitational. Er bestaat bij mij geen twijfel of hij ooit nog een Major gaat winnen.

  • Darch 7 jaar ago

   Thanks.

 2. Daan 7 jaar ago

  Mooi dat Nique in de top 5 spelers van de 80’s staat. Misschien had Jules “Dr. J” Irving eerder een plaatje verdiend, maar deze top 10 van Wilkins is echt ziek
  http://www.youtube.com/watch?v=tyUf-9ruJi8

  • Darch 7 jaar ago

   Dr. J staat in de top 5 van de 70s, een issue of wat eerder.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen