SportAmerika Magazine No 45

Door

4514cover600

Zijn er NASCAR-fans in de zaal? Dat komt goed uit, want in het 45ste issue van SportAmerika Magazine hebben we een prachtportret van enfant terrible Tony Stewart. Daarnaast staan we (natuurlijk) uitgebreid stil bij het succes van de Arizona Cardinals, dat voor een groot deel op het conto komt van coach Bruce Arians. En daarnaast deel 3 en 4 van onze mini-serie de Staat van US Soccer (deel 1 & 2 hier), waarin deze week onder meer aandacht voor Dave van den Bergh. Verder: een recensie van The Best American Sports Writing 2014, de Upside van Brad Keselowski, en een niet te missen column van Matthijs van den Beukel. Zoals altijd weer geheel GRATIS! Veel leesplezier.

Wil je een e-mail ontvangen als er een nieuw magazine is? Meld je hier aan!

KLIK OP CLICK TO READ OM SPORTAM MAGAZINE TE LEZEN:

Voor voorgaande nummers van Sport Amerika Magazine klik je hier.

SportAm Magazine Nr 46 verschijnt volgende week.

 

0ipad4514

 

NOTA BENE: BEN JIJ EEN ANDROID- OF TABLET-GEBRUIKER? HAAL DAN DE GRATIS ISSUU-APP IN DE APP-STORE, ZOEK OP ‘SPORTAMERIKA’, ADD SPORTAMERIKA AAN JE STACK, EN LEES SPORTAMERIKA MAGAZINE IEDERE WEEK ALS EERSTE! ENJOY!

 

3 Reacties
 1. Dennis 6 jaar ago

  Die OPI call tegen Graham was gewoon 100% juist. Verder weer een pareltje van een magazine.

  • Wietze Willem 6 jaar ago

   Ik ben het wel eens met de auteur van het fotobijschrift. Cornerback Perrish Cox was naar mijn mening nadrukkelijk op zoek naar ‘het handje’ van Jimmy Graham en viel op een theatrale wijze waar de scheidsrechters intuinden. Maar het is en blijft een contactsport, dus een OPI lijkt me erg zwaar…

   • Dennis 6 jaar ago

    Duidelijke push-off als we dit gaan accepteren kunnen we de db’s net zo goed van het veld halen ze mogen nu al niks. Maar oke ieder zijn eigen mening.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen