SportAmerika Magazine No 14

Door

1414cover600

March Madness nadert z’n ontknoping (daarover in ’t komende magazine veel meer), en de playoffs in zowel de NBA als NHL staan op punt van beginnen. In het 14de issue van SportAmerika Magazine wegen we de laatste loodjes van het reguliere seizoen: een dijk van een portret van Zen Master Phil Jackson, die terugkeerde in de NBA om als basketballbaas van de New York Knicks z’n laatste kunstje te vertonen, en een pracht van een reportage/zoektocht naar de vraag hoe het toch komt dat er zoveel Finse ijshockeygoalies zo goed zijn. Voorts: het Sherman Effect, over de opwaardering van NFL cornerbacks en safeties. Verder: de Upside van Michael Vick, Dirk Nowitzki die tot op het bot wordt Ontleed, een Recensie van Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s, en een niet te missen column van Leander Schaerlaeckens. Zoals altijd weer geheel GRATIS! Veel leesplezier.

Wil je een e-mail ontvangen als er een nieuw magazine is? Meld je hier aan!

KLIK OP CLICK TO READ (OF OP HET PLAATJE) OM SPORTAMERIKA MAGAZINE TE LEZEN:

Voor voorgaande nummers van Sport Amerika The Magazine klik je hier.

SportAmerika Magazine Nr 15 verschijnt volgende week.

0ipad1414

 

NOTA BENE: BEN JIJ EEN ANDROID- OF TABLET-GEBRUIKER? HAAL DAN DE GRATIS ISSUU-APP IN DE APP-STORE, ZOEK OP ‘SPORTAMERIKA’, ADD SPORTAMERIKA AAN JE STACK, EN LEES SPORTAMERIKA MAGAZINE IEDERE WEEK ALS EERSTE! ENJOY!

 

4 Reacties
 1. Dennis 7 jaar ago

  Serieus Cromartie op 5 in de top 10 van beste CB/Safety’s, die gast was gewoon slecht afgelopen jaar.
  Mijn top 10:
  Sherman,
  Revis,
  Thomas,
  Byrd,
  Weddle,
  Talib,
  Peterson,
  Haden,
  Verner,
  Grimes

 2. Luca 7 jaar ago

  Cromartie in de top 10 moet inderdaad een grap zijn! Die behoort absoluut niet niet tot de beste top 10 CB’s in de NFL! Tim Jennings was een van de beste corners in de league, maar is nu toch wel over zijn top heen. Hetzelfde geldt voor Bailey en Polamalu, alhoewel Polamalu waarschijnlijk nog steeds een van de beste 10 safeties is. Weddle is volgens mij een van de meest onderschatte spelers uit de league. Hetzelfde zou je ook kunnen zeggen voor Devin McCourty.

  Mijn Top 10 CB en S:
  1. Richard Sherman
  2. Darelle Revis
  3. Eric Weddle
  4. Patrick Peterson
  5. Joe Haden
  6. Brent Grimes
  7. Jairus Byrd
  8. Alterraun Verner
  9. Earl Thomas
  10. Devin McCourty

  En dan zijn er nog spelers als o.a. Aqib Talib, Vontae Davis, Dominique Rodgers-Cromartie, Jason McCourty, Sam Shields, Eric Berry, T.J. Ward, Donte Whitner die daar net buitenvallen.

  • Stefan 7 jaar ago

   Eens met Luca!!

  • Dennis 7 jaar ago

   Peterson had ik hoger moeten zetten inderdaad. Gast is enorm veelzijdig en doet zijn ding in de returngame, defense en offense. Talib hoort wel in de top 10 wat een beest je moet zijn tape zien tegen de Saints waarin die Graham zonder 1 catch hield.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen