SportAm Inc.: De beste sport commercials van 2013

Door

There’s no business like #SportAm business. Naast de sportieve prestaties gaat het in de grote Amerikaanse sport leagues vooral om heel veel geld verdienen. Er worden continu nieuwe dingen bedacht om de fans te vermaken. Op SportAmerika.nl delen we elke week de leukste nieuwtjes met je.
sportaminc

In deze eindejaarseditie van SportAm Inc. zetten we de tien beste sport commercials van 2013 voor je op een rijtje. Hebben we jouw favoriet gemist? Voeg hem dan toe in de reacties onder dit bericht!

1. DirecTV: Football on your Phone (Peyton en Eli Manning)
Peyton en Eli Manning schitteren in deze hilarische commercial voor DirecTV. De kapsels, outfits en rap-lyrics zijn simpelweg briljant. “There’s football on your phone, so now’s your chance, to have football on your phone and football in your pants.”

2. Footlocker: Week of Greatness
Footlocker introduceert hun Week of Greatness met onder meer Mike Tyson die Evander Holyfield zijn oor teruggeeft, Dennis Rodman die voorgoed naar Noord Korea vertrekt en Brett Favre die eindelijk weet wanneer hij moet stoppen.

3. NBC Sports: Coach Ted Lasso
NBC Sports gaat in Amerika het Premier League voetbal uit Engeland uitzenden. Amerika en voetbal blijft een gevoelige combinatie en NBC speelt daar op geniale wijze op in door de Amerikaanse football coach Ted Lasso (gespeeld door Jason Sudeikis) naar Londen te sturen als de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur.

4. Bauer: Patrick Kane Stickhandling
Dat het een commercial voor een ijshockey stick is doet er even niet toe, want wat Patrick Kane hier laat zien, is onvoorstelbaar. Hockey op z’n best.

5. TNT: The future of the NBA
Televisiezender TNT maakte deze geweldige commercial voor de opening van het nieuwe NBA seizoen. Een kijkje in de toekomst van de NBA.

6. Gatorade: Fixation (Durant en Wade)
Kevin Durant en Dwyane Wade krijgen nachtmerries van elkaar in deze Gatorade commercial. De reclame deed de basketball liefhebber verlangen naar een rematch van de Finals tussen Heat en Thunder, die er uiteindelijk nooit kwam.

7. NHL: Handshake (2013 Stanley Cup Final Commercial)
Gegarandeerd kippenvel binnen dertig seconden. Ook als je geen NHL fan bent.

8. Pepsi: Uncle Drew deel 3
De verrassing is er inmiddels wel vanaf, maar de Uncle Drew commercials van Pepsi blijven ontzettend leuk. Kyrie Irving ondergaat voor de derde keer een metamorfose en gaat als bejaarde de strijd aan met jonge straatbasketballers, dit keer geholpen door Nate Robinson en Maya Moore.

9. Geico: Happier than Dikembe Mutombo blocking a shot
Als je hier niet vrolijk van wordt dan weet ik het ook niet meer. Dikembe Mutombo laat zijn shot block kunsten zien in een commercial voor verzekeraar Geico. Mutombo slaat onder meer een pak muesli uit een winkelwagen en wordt daar zelf heel blij van.

10. NBA: Jingle Hoops
Het is je reinste trucage, maar daarom niet minder leuk. Vrolijk Kerstfeest namens de NBA.

1 Reactie
  1. Karel 7 jaar ago

    superleuk item. Helemaal de Manning one!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen