Sport Amerika presenteert: Matthijs van den Beukel

Door

photo1

Het Sport Amerika magazine wordt uitgebreid met twee nieuwe columnisten, waar wij erg blij mee zijn. Waar wij vorige week Gijsbregt Brouwer presenteerden, is het vandaag de beurt aan Matthijs van den Beukel.

Sport Amerika: Matthijs van den Beukel, welkom bij de club! Vanaf komende woensdag ben jij de nieuwe columnist in ons magazine. Waar houd jij je zoal mee bezig in het dagelijks leven?
Matthijs van den Beukel: Met grapjes maken op het internet bij GeenStijl en grapjes maken voor mijn acht maanden oude zoontje. Het niveau van de grapjes is in beide gevallen ongeveer even hoog.

SA: Wat is je binding met Amerikaanse sporten?
MvdB: Sinds mijn veertiende verliefd op basketball en behalve het volgen van de NBA (en een beetje Nederlandse eredivisie mannen en vrouwen, een beetje) speel en coach ik zelf al heel wat jaren bij de mooiste basketballvereniging van Nederland: de Westland Stars (Heren 3 for life, mensen).

SA: Welke invalshoek zullen jouw columns voor Sport Amerika?
MvdB: Dat zal ergens tussen de 87 en 96 graden liggen. Maar wordt niet boos als het daarvan afwijkt af en toe.

SA: Tipje van de sluier voor je eerste column?
MvdB: Wat is de overeenkomst tussen Victor Oladipo en Jeff Hornacek?

Het team van columnisten voor het Sport Amerika The Magazine komt nu uit op vier mensen. De columns van onze andere columnisten Jeroen Elshoff en Leander Schaerlaeckens kan je gewoon rustig rustig teruglezen op de site.

Ook leuk om te lezen