SportAmerika NBA Pool 2014/2015: Seizoensvoorspellingen

Door

nbapool
In navolging op de uiterst populaire SportAmerika Football Pool, starten we dit seizoen met de SportAmerika NBA Pool! In deze pool krijgt iedere liefhebber van de mooiste sportleague ter wereld (gratis) de kans om wekelijks voorspellingen te doen en zich te meten met andere zelfbenoemde kenners van de NBA uit Nederland en België. Elke correct antwoord is punten waard. Het enige wat u moet doen, is wekelijks (voor vrijdagnacht) deze vragen beantwoorden. Een week niet meedoen, is een week geen punten!

Het concept is vrij simpel. Wekelijks wordt op donderdagochtend een nieuwe vragenlijst gepubliceerd met vijftien vragen. Vragen over de uitkomst van wedstrijden, maar ook vragen over statistische trivia. Elk correct antwoord is punten waard. Het enige wat u moet doen, is wekelijks (voor vrijdagnacht) deze vragen beantwoorden. Een week niet meedoen, is een week geen punten!

We beginnen deze SportAmerika NBA Pool met seizoensvoorspellingen (voor inspiratie, check onze NBA survey!). Omdat er bij deze vragen meer punten te verdienen zijn dan bij de reguliere vragenrondes, geven we alle deelnemers iets meer bedenktijd. De vragen moeten voor de deadline van dinsdag 28 oktober 23:59 beantwoord worden. De antwoorden, echter, zullen pas na het allerlaatste fluitsignaal van het  seizoen bekend zijn.

Onder alle inschrijvingen geven we ook één maal het spel NBA2K15 weg.

Veel succes!

DEADLINE: DINSDAG 28 OKTOBER 23:59

7 Reacties
 1. Stefan 6 jaar ago

  Fantastisch werk dit! Nu al een echte doorbraak dit.. I love games!

 2. Johan Brinkel 6 jaar ago

  Leuk om te horen Stefan! We gaan er het beste van maken, en bij eventuele aan/opmerkingen, horen we ook graag van jullie!

 3. Ritchie 6 jaar ago

  Wat een cool idee!

  Krijg je per mail een bevestiging wanneer je de vragen hebt beantwoord?

 4. Johan Brinkel 6 jaar ago

  Je krijgt geen (directe) bevestiging na invullen van de vragenlijst. Wel krijg je aanstaande donderdag een mail waarin de antwoorden van alle deelnemers staan genoteerd, wat als een soort van bevestiging gezien kan worden, waarin tevens ook verwezen wordt naar de nieuwen vragenlijst!

 5. Phil Swaanen 6 jaar ago

  Kan ik nog ergen de vragenlijst van vorige week terugvinden zodat ik kan zien wat ik juist en fout heb?

  • Johan Brinkel 6 jaar ago

   Iedereen krijgt vandaag een mail (doen we normaliter de ochtend na sluiten deadline) waarin je precies kan zien wat jij, en alle anderen, geantwoord hebben!

   • Phil Swaanen 6 jaar ago

    ok, bedankt.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen