Smith ontkracht geruchten rond trade

Door

Carolina Panthers wide receiver Steve Smith zei dat hij geen trade wil, maar wel gaf hij aan dat hij de Panthers heeft gevraagd om zich competitief op te stellen. Smith contacteerde Pro Football Weekly dinsdag om even de artikelen te verduidelijken die over hem verschenen zijn inzak die zogenaamde trade.

,,Die mensen die de artikels schreven over mij hebben nooit met me gesproken. Wat ik wil doen is klasse tonen en niet in mijn kaarten laten kijken. Ik wil respect tonen voor de Panthers,” zei Smith. ,,Het is niet ik die zeg dat ik een trade wil. Het is nog steeds een beslissing voor het hele gezin. Als mijn familie vindt dat het tijd is, zullen onze acties wel aantonen hoe we ons voelen.”

Pro Football Weekly heeft gerapporteerd dat Smith zijn kastje in het stadion heeft leeggehaald nog voor de lockout begon in maart. Het bericht vermelde ook dat hij alle decoratie had weggenomen in de luxesuite waar zijn familie zit tijdens de wedstrijden. In een eerder bericht verscheen dat Smith een trade vroeg nog voor de lockout.

,,Ik heb geen trade geëist. Ik heb wel gevraagd dat ze zich competitief opstellen,” zei Smith. ,,Ik heb enkele keren gesproken met general manager Marty Hurney voor de lockout. Ik word gerespecteerd als een veteraan bij de spelers en bij mensen van de organisatie. Dus was er een dialoog over mijn toekomst in Carolina voor de lockout.”

Foto: fantasyknuckleheads.com

 

Ook leuk om te lezen