Showalter haalt uit naar Jeter en Epstein

Door

Buck Showalter, manager van de Baltimore Orioles, is niet bang van de grote ploegen van de American League East. In een interview met ‘men’s journal’ haalt hij uit naar Derek Jeter, kapitein van de New York Yankees, en Theo Epstein, general manager van de Boston Red Sox.

,,De eerste keer dat we naar Yankee Stadium gingen schreeuwde ik naar Jeter vanuit de dugout,” zei Showalter. ,,Onze spelers denken dan ‘wow, hij schreeuwt naar Jeter’, maar hij springt weg van ballen die naar de honk worden gegooid. Ik weet hoeveel fouten het team cadeau krijgt, en ik word er gek van.”

Hij lacht ook om de gedachte dat de beste recente aankopen van de Red Sox, outfielder Carl Crawford en eerste honkman Adrian Gonzalez, slimme zetten waren van Epstein.

,,Ik zou graag eens zien hoe slim Theo Epstein is als hij het budget van de Tampa Bay Rays had,” zegt Showalter. ,,Je kan gewoon Crawford binnenhalen omdat je hem meer kan betalen dan wie dan ook, en dat maakt je slimmer? Dat is waarom ik hen graag zou inmaken. Het is leuk als de ploegen met een budget van 205 miljoen dollar zich afvragen hoe het kan dat we van ze winnen.”

Showalter liet al weten dat hij deze dingen beter wat rustiger had kunnen zeggen, maar bevestigde wel dat hij ze heeft gezegd. Hij wilde echter niemand kwetsen en gaf toe dat jaloezie misschien een drijfveer was.

Foto: dailycallers.com

Ook leuk om te lezen