Shaq is de nieuwe stem achter ‘NBA JAM’

Door

Shaquille O’Neal zette eerder dit jaar een punt achter zijn indrukwekkende loopbaan. Na vier NBA-ringen gewonnen te hebben vond de 39-jarige Shaq het welletjes.

wat ga je dan doen? Het is een vraag die alle topsporters blijft achtervolgen, maar voor meneer O’Neal vormde het geen blok aan zijn been. Hij begon commentaar te geven gedurende de NBA Draft, deed mee aan wat commercials en was in bijna elke tv-show te zien.

Van de week kwam er weer een nieuw project van Shaq uit. Voor de videogame ‘NBA JAM’ sprak de ex-Laker op zijn manier wat leuzen in.

Niks nieuws, want O’Neal heeft wel wat met videogames. Zo stond hij op de cover van de spellen NBA Live 96, NBA 2K6, NBA 2K7, NBA Showtime: NBA on NBC, NBA Hoopz, en NBA Inside Drive 2004.

Daarnaast zat Shaq zelf in het spel bij de arcade versie van NBA Jam (1993), NBA Jam (2003) en NBA Live. Nog wat gametitels waarin O’Neal de hoofdrol in speelde: Shaq Fu, Backyard Basketball, Ready 2 Rumble Boxing: Round 2, Delta Force: Black Hawk Down en UFC Undisputed 2010.

Via Twitter liet hij weten enorm enthousiast te zijn over deze versie van NBA JAM. Oordeel zelf wat je ervan denkt:

Foto: dailycaller.com

Ook leuk om te lezen