‘Seahawks’ Russell Wilson krijgt giga-contract’

Door

New Orleans Saints v Seattle Seahawks

De Seattle Seahawks maken van Russell Wilson de best betaalde quarterback in de NFL, dat zegt NFL.com’s Ian Rapoport. De quarterback speelt opnieuw een fantastisch seizoen voor de Seahawks, die opnieuw als beste in de NFC de play-offs in gingen. Naar verluid zou Wilson meer gaan verdienen dan Aaron Rodgers, die nu de best betaalde quarterback is. Exacte bedragen zijn niet bekend, maar het zou meer moeten zijn dan de 110 miljoen dollar die Rodgers over vijf jaar verdient.

Russell Wilson werd drie jaar geleden pas in de derde ronde gedraft door de Seattle Seahawks, maar sindsdien laat hij slechts mooie dingen zien. Afgelopen jaar won hij, mede dankzij een goede combinatie van passen en rennen, de Superbowl tegen de Denver Broncos. Door zijn lage draftplek verdient Wilson dit jaar ‘slechts’ een kleine 700.000 dollar.

Het nieuws rond het nieuwe contract van Wilson komt op een mooi moment. De Seattle Seahawks spelen vanavond in de play-offs tegen de Carolina Panthers. Deze wedstrijd is vanaf 2.05 uur te zien via Fox Sports 4 en NFL Gamepass.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen