Schorsing voor Le’Veon Bell, ‘Browns willen Mariota’

Door

Cincinnati Bengals v Pittsburgh Steelers

Slecht nieuws voor de Pittsburgh Steelers, zij zullen het de eerste drie wedstrijden van het aankomende seizoen moeten stellen zonder hun runningback Le’Veon Bell. Afgelopen zomer werd Bell in zijn auto aangehouden door de lokale autoriteiten en bij een zoektocht door zijn voertuig werd er marihuana aangetroffen. LeGarrette Blount, die destijds nog een teammaat was van Bell, was ook aanwezig en werd voor zijn aanwezigheid geschorst voor één wedstrijd.

Bij het ontbreken van Bell zal DeAngelo Williams, die overkwam van de Carolina Panthers, tijdens de beginfase van het seizoen het verschil moeten maken als runningback. Het ontbreken van Bell zal hoe dan ook een groot gemis zijn voor Pittsburgh, de 23-jarige runningback was vorig jaar met 1,361 rushing yards de meest productieve runningback van de NFL op DeMarco Murray (Dallas Cowboys) na.

Bell zal tegen de uitspraak in beroep gaan, maar gezien de regelgeving met betrekking tot marihuanagebruik lijkt de kans nihil dat de schorsing wordt kwijtgescholden.

‘Browns willen voor Mariota gaan’
Nu de draft langzaam dichterij komt, nemen de geruchten rondom de toekomstige toppers alleen maar toe. Vooral als het aankomt op quarterback Marcus Mariota van Oregon. Waar veel experts de Tampa Bay Buccaneers voor Jameis Winston zien gaan, is er veel onzekerheid over de toekomstige plek van Mariota.

Tennessee lijkt een logische optie, maar vandaag zijn er berichten naar buiten gekomen dat de Cleveland Browns (waar momenteel Josh McCown en Johnny Manziel op papier de quarterbacks zijn die voor een basisplek vechten) zullen proberen om omhoog te ruilen en de quarterback van Oregon alsnog te grijpen.

Het idee is niet geheel onrealistisch, aangezien de Browns twee draftkeuzes in de eerste ronde hebben, of het echter genoeg zal zijn om Tennessee of een ander team te overtuigen…dat zal de toekomst uit moeten wijzen.

Foto: Getty Images

2 Reacties
  1. Dennis 5 jaar ago

    Hopen dat de Raiders dan vroeg de Steelers treffen. Zonder Bell waren de Steelers ook compleet kansloos tegen de Ravens.

  2. Jeroen 5 jaar ago

    Nog meer QB perikelen in Cleveland. Ze kunnen beter hun aandacht vestigen op hun huidige QB’s en dan draftkeuzes besteden aan andere posities.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen