Sanders uit kritiek op ‘leerling’ Bryant

Door

Deion Sanders, de NFL Hall of Famer die tot enkele maanden geleden de mentor was van receiver Dez Bryant, heeft harde kritiek gegeven op zijn voormalige leerling. Bryant heeft vorige week een misdrijf begaan in een shopping center in Dallas.

De wide receiver, vorig jaar in de eerste ronde van de draft gekozen, kreeg een waarschuwing dat zijn broek te laag hing en zijn ondergoed te zien was. Bryant reageerde op de waarschuwing met veel gevloek en vijandigheid, volgens de politie.

Bryant is niet eens met het commentaar van Sanders en zegt dat het enige wat hij misdeed het vloeken was. De agent in kwestie had hem trouwens herhaaldelijk geduwd toen die hem naar buiten leidde.

,,De politieagent was hier meer in fout dan ik,” zei Bryant. ,,Je mag er niet zomaar van uitgaan dat ik woedend werd voor niets en begon te vloeken. Dat is het enige wat ik verkeerd heb gedaan, het uitschelden.”

Deion Sanders gelooft wel nog steeds dat de speler problemen heeft die afstammen van zijn moeilijke jeugd. ,,Hij heeft hulp nodig, hij heeft echt hulp nodig,” zei Sanders.

,,Ik zei het al tegen de Cowboys vanaf zijn eerste dag hier. Ze kunnen hem helpen. Maar je kan niet zomaar aan een volwassene zeggen wat hij moet doen, dat is het lastige.”

De reactie van Bryant op Sanders gaat niet zozeer over de uitspraak zelf, meer op de manier waarop: ,,Ik wou dat Deion naar mij zou komen en me zou aanspreken als een man. Ik roep hem om hulp. Ik heb hem nog niets verkeerd gedaan, ik heb nog nooit gelogen tegen Deion.”

Ook leuk om te lezen