Sanchez valt uit voor winnende Jets

Door

New York Jets v New York Giants
New York Jets 24 @ New York Giants 21

De altijd beladen strijd tussen de twee teams uit New York, zorgde voor behoorlijk wat spektakel. Trouwens de enige keer dit seizoen dat de teams tegenover elkaar staan, tenzij ze zich beide voor de Superbowl weten te plaatsen. Een Superbowl gespeeld in, jawel, het MetLife Stadium.

Via een 32-yard overtime field goal van Billy Cundiff trokken de Jets uiteindelijk aan het langste eind. Geno Smith begon als starter voor de Jets en noteerde zijn eerste touchdown deze pre-season via een 22 yard TD pass. Toch had hij een moeilijke avond. Smith noteerde 16/30 voor 199 yards. Mark Sanchez viel met een schouderblessure uit tijdens het meespelen met de backups en het is maar zeer de vraag of hij zou kunnen starten in de seizoensopener.

Buffalo Bills 7 @ Washington Redskins 30

Waar RG3 afgelopen maandag nog speelde, was het dit keer de beurt aan backup Rex Grossman. En na een sterk optreden van de Redskins’ defense, liet Grossman in zijn eerste drive direct zien te weten hoe je als quarterback je ploeg naar de endzone brengt. Een ten play drive zorgde voor de eerste touchdown van de wedstrijd. Uiteindelijk zou hij 11 uit 21 completions gooien, voor een totaal van 171 yards.

De Bills konden er niet veel tegenin brengen, alleen in het eerste kwart kwamen ze tot scoren. Bills quarterback Kevin Kolb werd in de eerste play van de wedstrijd direct gesacked. Na 7 minuten in het eerste kwart moest de backup van first round draft pick E.J. Manual zich laten vervangen. Na een scramble voor een first down landde een Redskin met zijn knie tegen het hoofd van Kolb, die met een lichte hersenschudding het veld moest verlaten.

Met de starter en backup QB’s beide geblesseerd, de taak aan Jeff Tuel om de Bills offence te leiden. De ongedrafte rookie wist echter geen indruk te maken. De Bills eindigde met slechts één touchdown, met dank aan running back C.J. Spiller, die 4.9 yards per carry liet noteren.

Philadelphia Eagles 31 @ Jacksonville Jaguars 24

Chip Kelly benoemde deze week Michael Vick als zijn starter. En dat hij nog altijd een veelzijdige quarterback is, liet hij deze wedstrijd nog eens zien. Hoewel Vick een interception noteerde, was hij goed voor 184 passing yards. Belangrijker, als de pocket zijn werk niet goed deed, wist Vick er toch vaak nog wat van te maken. Hij scramblede zeven keer voor 53 yards.

Aan de kan van de Jaguars startte backup Chad Henne ondanks dat deze week bekend werd dat Blaine Gabbert de starter is voor dit seizoen. Alleen zit hij momenteel met een gebroken duim op de bank. Henne speelde zeker niet slecht en noteerde twee touchdowns en een interception.

St. Louis Rams 26 @ Denver Broncos 27

Payton Manning was goed. Ruim 234 yards in de eerste helft. Maar man van de wedstrijd was rookie linebacker Alec Ogletree. Vlak voor halft time onderschepte Ogletree een pass waarvan Manning het onmogelijk achtte dat die onderschept kon worden. Uit de turnover kwam een 58-yard field goal, waardoor de Rams met een voorsprong van 20-10 gingen rusten. Ogletree wist in de redzone van de Broncos ook nog eens de bal te ontfutselen uit de handen van Ronnie Hillman voor een 13-yard touchdown. De 21-jarige linebacker kan wel eens de leukste speler van dit seizoen worden.

Cincinnati Bengals 18 @ Dallas Cowboys 24

Dez Bryant lijkt dit seizoen de go-to receiver te worden voor Tony Romo. Tegen de Bengals was Bryant goed voor zes receptions en een touchdown. Tijdens de drive die resulteerde in die TD, gingen alle passes naar hem. Romo lijkt dus een goede receiver te hebben om op terug te vallen.

Zuur voor Cowboys punter Chris Jones was de 75-yard punt return die hij tegen kreeg. Nadat de officials hadden besloten dat zijn punt opnieuw moest, omdat hij de bal tegen de video boards die over het veld hangen had geschoten, rende Brandon Tate de bal terug naar de endzone voor de eerste touchdown van de Bengals. QB Andy Dalton was 12 uit 16 voor 113 yards en receiver A.J. Green, hersteld van zijn knie blessure, speelde in zijn eerste pre-seasoner degelijk met drie receptions voor 42 yards.

Overige uitslagen

Cleveland Browns 6 @ Indianapolis Colts 27

Tampa Bay Buccaneers 17 @ Miami Dolphins 16

Kansas City Chiefs 26 @ Pittsburgh Steelers 20

Atlanta Falcons 16 @ Tennessee Titans 27

San Diego Chargers 24 @ Arizona Cardinals 7

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Dennis 7 jaar ago

    Waar RG3 afgelopen maandag nog speelde, wordt Cousins bedoelt. RG3 zullen we in preseason niet zien!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen