RVD, AJ en Paige naar Ahoy

Door

SD_04292014cm_3957Rob Van Dam, AJ Lee en WWE Divas Champion Paige zijn toegevoegd aan de line-up van WWE LIVE op zaterdag 24 mei in Ahoy Rotterdam. Dat heeft WWE bekendgemaakt.

R-V-D
Rob Van Dam is een voormalig WWE Champion, ECW Champion (WWE versie) en Intercontinental Champion. Ook wist hij in 2006 de ‘Money in the Bank Ladder Match’ (WrestleMania 22 in Chicago) te winnen. RVD ‘cashte’ zijn ‘Money In The Bank Contact’ tijdens ECW One Night Stand in de Hammerstein Ballroom in New York City. Hij versloeg, tot groot genoegen van de die-hard ECW fans, toenmalig WWE Champion John Cena. Twee dagen later zou RVD de ECW Title claimen en zichzelf uitroepen tot WWE- en ECW Champion. Van Dam is bovendien de populairste (original) ECW performer aller tijden. In South Philly kende hij zijn grootste successen, hij was onder andere 700 dagen ECW TV Champion.

Diva duel
AJ Lee is de langst regerende WWE Divas Champion aller tijden, ze heeft de titel maar liefst 295 dagen in haar bezit gehad. Lee won de titel tijdens WWE Payback op 16 juni 2013, deze datum liet ze in haar nek tatoeëren. Op maandag 8 april, de dag na WrestleMania 30, werd AJ verrassend onttroond door de debuterende Paige. De 21-jarige uit Norwich, Engeland afkomstige ‘anti-diva’ wist de titel te pakken in haar eerste officiële WWE-match.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De voorlopige line-up van WWE LIVE in Ahoy ziet er als volgt uit:

WWE World Heavyweight Championship Match
Daniel Bryan vs. Randy Orton

Six-Man Tag Team Match
The Shield vs. Kane, Ryback & Curtis Axel

Ook komen de volgende WWE Superstars en Divas in actie:
Rob Van Dam
Big E
The Miz
Bad News Barrett
Cody Rhodes
Goldust
Paige
AJ Lee
Jack Swagger met Zeb Colter
Santino Marella
Emma
Fandango
Layla
Alexander Rusev met Lana
Natalya

Kaarten voor WWE LIVE zijn verkrijgbaar via: www.Ticketmaster.nl

© 2014 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen