Ronaldo ontkracht geruchten omtrent rentree: “Grote nonsens!”

Door

Ronaldo Nazario Nazário

Afgelopen weken gonsde het van de geruchten dat de Braziliaanse topspits van weleer Ronaldo Nazário zijn rentree in het betaalde voetbal zou maken bij de Fort Lauderdale Strikers. Gister ontkrachtte hij dit via zijn Twitter-account.

“Er doet een verhaal de ronde dat ik terug zal keren, begeleid door de hashtag #RonaldoVoltou? Ik weet van niets…”, laat de Braziliaan weten via Twitter. In een ander bericht stelt hij: “Gisteren kwam het verhaal naar voren over #RonaldoVoltou, mensen stellen veel vragen. Het is grote nonsens!” Hij lijkt verontwaardigd en vraagt meermaals waar de geruchten vandaan komen.

Fort Lauderdale Strikers
Ronaldo is mede-eigenaar van de Fort Lauderdale Strikers, dat in de North American Soccer League – de NASL (het tweede niveau) – actief is, en zou enige tijd geleden in een gesprek met Lancenet gezegd hebben om voor die club wedstrijden te willen spelen. Nu ontkent de Braziliaan dus in alle toonaarden hier iets van af te weten.

Ronaldo was op 5 december 2010 in dienst van Corinthians voor het laatst in competitieverband op het veld te bewonderen. In de periode daarvoor was hij actief voor achtereenvolgens Cruzeiro, PSV, Barcelona, Internazionale, Real Madrid en AC Milan. De spits speelde 98 interlands voor Brazilië en wist daarin 61 keer het net te vinden.

Zou Ronaldo in staat zijn om bij Fort Lauderdale een rol van betekenis te spelen?

Ja
Nee
Het komt überhaupt niet van een rentree

online polls

Foto: Getty Images & Twitter

Ook leuk om te lezen