Rice negeert aanbod Vikings

Door

Sidney Rice, wide receiver van de Minnesota Vikings, wil geen nieuwe deal tekenen voor de huidige collectieve arbeidsovereenkomst afloopt. Deze eindigt deze donderdag.

De Vikings zaten met hem al een aantal weken aantafel in een poging om de Pro Bowler vast te leggen voor de arbeidsovereenkomst zou eindigen, maar Rice heeft aangegeven dat hij liever wacht en zijn kansen afwacht op de free agent markt.

De head coach van de Vikings, Leslie Frazier, zei vorige week dat het hertekenen van Rice een absolute prioriteit is. ,,Ik weet niet dat hij kwaad of gevoelig was over het feit dat we linebacker Chad Greenway de franchise tag hebben gegeven en niet hem,” vertelde Frazier vorige week vrijdag. ,,Dat betekent niet dat we niet het beste willen voor Sidney, maar we kunnen ze nu eenmaal niet alle twee de tag geven. We willen dat Sidney bij het team blijft, dat lijkt mij duidelijk.”

Rice zal dit jaar aan zijn vijfde seizoen in de NFL beginnen. Zijn doorbraak had hij in het 2009 seizoen, waarin hij 14 wedstrijden startte voor de Vikings en 83 ballen ving voor 1312 touchdowns en acht touchdowns.

Hij speelde het afgelopen seizoen slechts zes wedstrijden, nadat hij een operatie had ondergaan aan zijn heup. Hij ving 17 ballen voor twee touchdowns.

foto: picturepush.com

Ook leuk om te lezen