Raw Review 22-7: ‘Daniel Bryan is red hot’

Door

Daniel_Bryan_3Krijgt Daniel Bryan deze avond nog meer tegenslagen voor zijn kiezen of mag hij de volledige spotlight pakken? Wat kunnen we van The Wyatt Family verwachten? Gaan ze Kane in proberen te palmen? Krijgen we Brock Lesnar te zien? En hoe gaat het gekibbel tussen Cody Rhodes en Damien Sandow verder?

TOP

  • DANIEL BRYAN *klap* *klap* klap*. Het ligt heel erg voor de hand dat deze review begint met het lauweren van Daniel Bryan. De reactie die hij krijgt van het publiek, het respect dat hij geniet van zijn collega’s én zijn werk in de ring is op dit moment ongeëvenaard. Het mooie? Het is helemaal organisch gegaan. Zoals Jim Ross aangeeft in zijn blog, Daniel Bryan zou dit in ieder tijdperk voor elkaar krijgen, hij is gewoon zo goed. Zijn match tegen Antonio Cesaro deze Raw is fenomenaal.
  • The Best vs. The Beast. Ook dit is een herhaling van zetten maar petje af voor CM Punk en Paul Heyman die het verhaal zo interessant mogelijk weten te houden. Het kan niet lang meer duren voordat Punk zijn handen weet te leggen op Heyman.
  • Titus O’Neil. Hoewel hij de match tegen Christian niet weet te winnen, laat hij toch een sterke indruk achter. De commentatoren hebben hem zelfs getipt als toekomstig Champion. Titus is een beest van een kerel, met humor en uitstraling.

FLOP

  • Miz TV met Total Diva’s.  Net als een paar weken geleden heeft dit gedeelte van de show wederom totaal geen doel. De klap van Eva Marie aan Jerry Lawler komt geforceerd over en zorgt alleen maar voor wat gemakkelijke boe geroep door het publiek.
  • Shield. Een paar weken geleden is het al eens opgemerkt, maar The Shield vs. The Usos en  Mark Henry doet helemaal niets voor The Shield. Ze hebben onderhand iedereen verslagen in de WWE waaronder een all-star team en The Undertaker. Waarom zouden wij dan maar enig moment rekening houden met een mogelijke winst van The Usos en Henry? Tijd voor The Shield om een volgende stap te nemen want anders wordt hetgeen ze doen heel erg repetitief.
  • Wade Barrett. Vanavond mag hij optreden als kanonnenvoer voor Rob van Dam. RVD maakt korte metten met Barrett. Laten we hopen dat het voor Barrett een tijdelijk dalletje is en dat we na SummerSlam weer meer van hem kunnen genieten als een waardig tegenstander van de toppers in de WWE.

Opvallend

Waar was The Wyatt Family vanavond? En zou Big Show niet zijn langverwachte rentree maken in de WWE? Beetje raar dat je zoiets aankondigt en er dan niet mee doorgaat. Zelfde geldt voor The Wyatt Family, ze maken een flinke impact de vorige weken en dan zijn ze ineens niet te zien tijdens de show.

Ook leuk om te lezen