Rangers voelen zich thuis in Tropicana Field

Door

Niets zo belangrijk als het thuisvoordeel in de sport. Spelers voelen zich op hun gemak en zij worden bovendien gesteund door dol enthousiaste toeschouwers. De Texas Rangers hebben daar lak en voelen zich net zo op hun gemak buiten Texas, om precies te zijn in Tropicana Field. De thuisbasis van de Tampa Bay Rays.

 
De Rangers waren maandag met 4-3 te sterk voor de Rays en staan nu op een 2-1 voorsprong in de serie. Colby Lewis pitche zes sterke innings voor de Rangers en moest alleen een homerun toestaan van Desmond Jennings. De uitzege betekende de vierde op rij voor de Rangers in de playoffs.

Vorig jaar stonden beide ploegen ook tegenover elkaar en toen wisten de Rangers drie wedstrijden te winnen in Tropicana Field.

De Rays en starter David Price hielden een voorsprong vast tot de zevende inning, maar hadden geen antwoord op de homerun van Mike Napoli van de Rangers. De ploeg van Joe Maddon wist niet van opgeven en scoorden nog twee runs tot uiteindelijk closer Neftali Feliz de wedstrijd in kwam om de laatste vier outs te maken.

“Dat waren misschien wel de moeilijkste innings van het hele seizoen”, aldus de opgeluchte Rangers’ manager Ron Washington.

“Geloof me, dit is nog niet gedaan”, aldus een strijdvaardige Maddon. “Je hebt gezien de laatste maand waar toe wij in staat zijn. De volgende wedstrijd winnen we en brengen we de serie terug naar Texas.” De Ranger starten dinsdagnacht met de linkshandige Matt Harrison. De Rays sturen de rookie Jeremy Hellickson op de heuvel.

Foto: dailycaller.com

Ook leuk om te lezen