Rangers versterken zich met outfielder Rios

Door

Chicago White Sox v Cleveland IndiansDe Texas Rangers hebben zich versterkt met outfielder Alex Rios van de Chicago White Sox. De ploeg van manager Ron Washington was de laatste weken op zoek naar een speler die de aanval kwam versterken. Zo missen de Texanen de rest van het reguliere seizoen outfielder Nelson Cruz (27 home runs) vanwege zijn rol in de Biogenesis-zaak.

Rios slaat dit seizoen tot dusver .277/.328/.421 met twaalf home runs en 55 binnen geslagen punten. Hoewel Manny Ramirez eerder dit seizoen voor een Minor League contract werd aangetrokken om de ploeg later in het seizoen aanvallend te helpen, hebben de Rangers meer vertrouwen in de 32-jarige Rios.

Rebuilden

De White Sox krijgen er geld of een speler die later bekend wordt voor terug. The Good Guys zijn aan het rebuilden geslagen en dat is niet gek met een vijfde en laatste plaats (43-69 record) in de AL Central. Eerder werd al reliever Jesse Crain en startende werper Jake Peavy verhandeld aan respectievelijk de Tampa Bay Rays en de Boston Red Sox.


Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen