Rams maken gehakt van Colts, Jaguars winnen

Door

St Louis Rams v Indianapolis Colts
De Indianapolis Colts wonnen eerder dit seizoen van de Seattle Seahawks en San Francisco 49ers. De mindere god uit de NFC West was echter te veel voor de Colts. De St. Louis Rams wonnen met 38-8 in een ware off-day van de Colts.

Grote man voor de Rams was rookie Tavon Austin. De wide receiver scoorde in totaal drie touchdowns, waarvan één touchdown na een punt return van 98 yards.

Third and long

  • De Jacksonville Jaguars hebben na acht verloren wedstrijden eindelijk hun eerste overwinning binnen. In Tennessee werd divisiegenoot Titans met 29-27 verslagen. Chad Henne gooide twee touchdowns en een fumble return van cornerback Will Blackmon verzegelde de overwinning.
  • De Steelers wonnen vanavond met 23-10 van de Buffalo Bills, maar het grootste nieuws uit de Steel City kwam vanochtend, toen bekend werd dat quarterback Ben Roethlisberger na dit seizoen geruild wil worden.
  • De New York Giants zijn nu volledig in eindsprint-mode. Vanavond wonnen de mannen van Eli Manning hun derde wedstrijd op rij en is een play-off plek zeker nog mogelijk met een record van 3-6. Cooper Taylor zette de Giants op het scorebord dankzij een geblokkeerde punt en de touchdown die daarop volgde.

Fourth down
Tavon Austin met een 98-yard punt return voor de Rams:
austin

Nog meer Austin:
austin2

Ok, de laatste Rams GIF: Robert Quinn met de strip sack, Chris Long met de TD:
long

Scoreboard
Oakland Raiders (3-6) @ New York Giants (3-6) 20-24
St. Louis Rams (4-6) @ Indianapolis Colts (6-3) 38-8
Buffalo Bills (3-7) @ Pittsburgh Steelers (3-6) 10-23
Jacksonville Jaguars (1-8) @ Tennessee Titans (4-5) 29-27

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen