Puig en Greinke bezorgen Dodgers overwinning

Door

Los Angeles Dodgers v San Francisco Giants

De Los Angeles Dodgers hebben vannacht van de San Francisco Giants gewonnen in een wedstrijd die bol stond van de individuele prestaties.

Leading Off
De Cubaanse sensatie Yasiel Puig sloeg drie triples in de overwinning. Twee sloeg hij op Tim Lincecum, die in totaal zes punten opgaf in vier innings. Puig had vier honkslagen, twee runs en twee binnengeslagen punten. Matt Kemp sloeg ook een triple.

Zach Greinke had een derde inning om te onthouden. Nadat hij Hector Sanchez en Tim Lincecum met drie strikes naar de dugout had gestuurd kreeg Hunter Pence drie slag op een wilde worp van Greinke. Pence bereikte het eerst honk, dus ging de inning door.

Gregor Blanco kreeg vervolgens ook drie slag om zijn oren en dat betekende dat Greinke vier strikeouts in één inning had, iets wat zelden voorkomst.

Three strikes
* De Tampa Bay Rays wonnen hun achtste wedstrijd op een rij en lijken niet op te geven dit seizoen. Vier punten in de zevende inning tegen de Boston Red Sox waren genoeg. Evan Longoria had een groot aandeel met een three run double.
* De New York Yankees wonnen van de Toronto Blue Jays. Ichiro Suzuki sloeg zijn eerste homerun van het seizoen. Twee homeruns van Jose Bautista waren niet genoeg voor de Blue Jays.
* De Los Angeles Angels wonnen met 2-1 van de Detroit Tigers. Tyler Skaggs gaf één punt op in vijf innings en de bullpen deed de rest. Huston Street pakte zijn 26ste save van het seizoen.

Seventh inning stretch
Derek Jeter reageert op de eerste homerun van Ichiro:

Keith Olbermann heeft een duidelijke mening over de controverse rondom defensieve ‘shifts’:

Going Dutch
* Xander Bogaerts ging één uit vier met een gescoord punt.
* Andrelton Simmons had een honkslag in de met 5-2 verloren wedstrijd van de Braves tegen de San Diego Padres.
* Jonathan Schoop had geen honkslagen in drie slagbeurten in de 2-1 overwinning tegen de Seattle Mariners.

Standings
26-7standings

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen