PREVIEW! ‘Onze Helden’ reportage featuring #DutchPride Daniel Sprong!

Door

Daniel Sprong Helden

Vanaf vandaag is aflevering 10 van de serie ‘Onze Helden’ op ITV of Play van KPN te zien. In deze portretserie worden bijzondere verhalen of prestaties van Nederlandse sporters in het buitenland belicht door het sportblad Helden in samenwerking met KPN. Met gepaste, maar grote trots mogen wij bij SportAmerika bekend maken dat in de aflevering van vandaag niemand minder dan onze #DutchPride Daniel Sprong te zien zal zijn.

In onze column van 28 oktober jl, deden wij een gepassioneerde oproep aan de grotere media om het bijzondere verhaal van Sprong op te pikken en, samen met ons, het ijshockey in Nederland weer hernieuwd leven in te blazen.

Sprong Overall Helden

‘Dit is al die jaren training en hard werken waard geweest.’
De reportage geeft een prachtig beeld weer van de droom van Sprong, het harde werken en de uiteindelijke bekroning met zijn eerste NHL treffer. Sprong vertelt openhartig over het leven in Canada als kleine jongetje, zijn passie en drive om de top te halen, het gevoel om speler te zijn van de Pittsburgh Penguins en natuurlijk over zijn jonge jaren in Nederland. De redactie van SportAmerika raadt iedereen aan om deze reportage te kijken. Over dromen najagen en waarmaken en over absolute topsportmentaliteit.

Vanaf woensdag 6 januari om 16:00 uur is de uitzending te bekijken. IJshockey liefhebber of niet; dit is een onvervalst stukje Neerlands trots in optima forma! Of #DutchPride zoals wij bij SportAmerika zeggen. Nieuwsgierig? Bekijk dan hier de trailer:

Helden maakt de serie Onze Helden voor en met KPN. De afleveringen zijn voor abonnees te bekijken via iTV of Play van KPN. Meer informatie staat op de website van KPN Wil je alvast wat zien van deze reportage? Kijk dan op de facebookpagina van Onze Helden, daar staan updates en korte video’s van de aflevering.

Foto’s: Onze Helden

6 Reacties
 1. Dick036 5 jaar ago

  Ga zeker kijken heb kpn glasvezel 🙂

  • Ed Versteeve 5 jaar ago

   Grooot gelijk Dick. Smullen voor de echte hockeyliefhebber. En ook voor mensen die van heel bijzondere sportverhalen van eigen bodem houden!

   • Dick036 5 jaar ago

    Ik heb het zitten kijken was heel leuk hem te horen praten in het nederlands en zijn dutch roots.Is alleen jammer dat het heel kort is duurt 12 min .

 2. Bas 5 jaar ago

  Net de special gezien! Top gedaan van Helden! Je ziet de drive en hoe graag hij het wil. En zijn dankbaarheid richting zijn ouders is ontroerend. Zet hem op, Daniel!!!!!

 3. Simon van Hoorn 5 jaar ago

  Goedemiddag Ed .

  ben groot liefhebber van ijshockey mijn 2 oudste zoons hebben in de Amsterdam periode van Daniel met hem samen gespeeld . ben ook benieuwd naar de reportage heb alleen geen KPN . is er een alternatief

  • Ed Versteeve 5 jaar ago

   Hi Simon. Op dit moment nog niet. Zodra hij er wel is melden we dat. Leuk dat jij een direct gevoel hebt bij Sprong!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen