Postseason 2014: Pablo Sandoval’s drie homeruns

Door

World Series - Detroit Tigers v San Francisco Giants - Game 1

Pablo Sandoval maakt zich op voor zijn derde World Series in zijn carrière. De forse derde honkman van de San Francisco Giants is bij de bookmakers dé favoriet om met de World Series MVP aan de haal te gaan. Dat zou dan zijn tweede trofee worden, want Kung Fu Panda won in 2012 ook de prijs voor de meest waardevolle speler.

In de Fall Classic tegen de Detroit Tigers stond er geen maat op Sandoval. Hij sloeg .500/.529./1.125 van het veld met een double, drie homeruns en vier RBI’s, maar hij maakte vooral indruk met die drie long balls in Game 1. Startende werper Justin Verlander ligt er midden in de nacht nog steeds wakker van.

Sandoval schaarde zich met zijn drie homeruns in een rijtje met grote namen als Babe Ruth, Reggie Jackson en Albert Pujols. Lukt het de 28-jarige slugger uit Venezuela om in de 2014 World Series ook te stunten tegen de Kansas City Royals?

Hij slaat 1-uit-4 tegen startende werper James Shields, 3-uit-6 met twee RBI’s tegen Jeremy Guthrie en 3-uit-9 tegen Jason Vargas. Sandoval slaat 2-uit-6 tegen de gevreesde bullpen van de Royals (1-uit-2 tegen Wade Davis, 1-uit-3 tegen Danny Duffy en 0-uit-1 tegen closer Greg Holland).

Postseason 2014: Yusmeiro Petit en de Giants-bullpen

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen