Populairste WWE Superstar aller tijden backstage tijdens SummerSlam

Door

‘Stone Cold’ Steve Austin, de populairste WWE Superstar aller tijden, was backstage tijdens SummerSlam in Los Angeles. Austin was in The City of Angels om een duo-interview op te nemen met WWE Champion CM Punk. Het interview, afgenomen door WWE Hall of Famer Jim Ross, zal worden gebruikt voor de videogame WWE’13.

Austin 3:16 Collector’s Edition
In juli hebben WWE en THQ bekend gemaakt dat er een speciale Austin 3:16 Collector’s Edition van WWE ’13 wordt geproduceerd.

One more match
‘Stone Cold’ heeft meerdere malen aangegeven dat hij nog één WWE match in zich heeft. De bier drinkende, middelvinger opstekende Texas redneck zou het in zijn laatste match graag willen opnemen tegen CM Punk. Dat komt goed uit, want de huidige WWE Champion is al een aantal maanden aan het lobbyen voor een Austin vs. Punk dreammatch. Omdat Austin een aantal weken geleden een knieoperatie heeft ondergaan en nog aan het revalideren is komt WrestleMania 29 (zondag 7 april 2013) waarschijnlijk te vroeg. Wanneer ze de ring instappen is nog onduidelijk, WrestleMania 30 (april 2014) lijkt de meest voor de hand liggende pay-per-view show.

Ook leuk om te lezen