Poll: Ben jij fan van de NBA-jerseys met korte mouwen?

Door

Los Angeles Clippers v Golden State WarriorsDe Golden State Warriors pakten er dit jaar voor het eerst mee uit, de jerseys met de korte mouwen. De NBA volgde en introduceerde een reeks jerseys voor de wedstrijden met Kerstmis. Maar, zo blijkt, niet iedereen is fan van de nieuwe ‘NBA-mode’. “Het was alsof de spelers eruit zagen als een high school wrestling team”, zei Mavs-owner Mark Cuban. Wat denk jij van de nieuwe jerseys? Geef je mening in onze poll!

“Ik denk dat ze beter zouden verkopen als ze gebruikt zouden worden naast het veld, ‘casual’ dus.”, aldus Cuban. “Daarmee zouden we veel beter af zijn, als spelers en trainers ze zouden dragen in een realistische situatie. Ik had het dus wat anders gedaan maar we zullen zien. Je leeft en je leert. Dit is gewoon mijn mening. Misschien ben ik verkeerd en verkopen ze geweldig in China.”

Cuban was echter niet de enige die zijn kritiek uitte op de short sleeve jerseys. Verschillende NBA-spelers lieten van zich horen op Twitter:


survey services

 

Foto’s: Getty Images

6 Reacties
 1. Jelle Achten 7 jaar ago

  Zeer snel afschaffen

 2. Jan Willem 7 jaar ago

  Gelukkig dat meer dan 50 procent van de lezers van SportAmerika deze verkrachting van basketball lelijk vindt. Erg is echter dat meer dan 40 procent het wél mooi vindt. Dat moeten vrouwen zijn óf geen basketball-liefhebbers.

  • Alerk 7 jaar ago

   Inderdaad, probeer zelf maar met mouwen te gaan basketballen… Dat zit echt niet lekker!!

   • Ik train zelf in shirts met mouwen (wedstrijden gewoon zonder mouwen) en ik heb er persoonlijk zelf geen last van. Nou moet ik toegeven dat ik veel in the paint speel en het niet moet hebben van mijn driepunters.

 3. Ik speel ook steeds met een shirt onder mijn jersey, ofwel gewoon met een t-shirt. En als ik buiten speel, speel ik meestal met een verwarmend shirt met lange mouwen. Ik heb er op zich geen last van als shooter maar ik kan me wel voorstellen dat als je al jaren een bepaalde techniek hebt en die plots wat moet aanpassen, dat dit lastig is.

 4. Darch 7 jaar ago

  Misschien ben ik van de oude stempel, maar wij noemden ‘jerseys met korte mouwtjes’ vroeger gewoon t-shirts. Heel gek.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen