Philadelphia weet weer wat winnen is

Door

1recap1

Golden State Warriors – Philadelphia 76’ers  97 -104
Na zeven verliespartijen was er eindelijk weer een overwinning voor de 76’ers. In eigen huis waren vooral de guards belangrijk. Jrue Holiday scoorde 27 punten en Evan Turner had bijna een triple double 22 punten, tien rebounds en negen assists te scoren. Aan de andere kant waren het vooral Stephen Curry, met dertig punten, en Klay Thompson met 29 punten die goed scoorde. In het eerste kwart hadden de Warriors nog een voorsprong van zestien punten. Maar door gewoon beter te schieten wonnen de 76’ers deze wedstrijd.  

Brooklyn Nets – Chicago Bulls 85 -96
Het verschil was uiteindelijk maar elf punten, maar het verschil was eigenlijk veel groter. Zowel verdedigend als aanvallend kwamen de Nets er niet aan te pas. Joakim Noah scoorder 21 punten, tien rebounds en vijf assists. Carlos Boozer had twintig punten en acht rebounds. Voor de Nets haalde alleen Brook Lopez zijn gebruikelijke niveau. Hij scoorde 22 punten. De Nets hebben nu vier van de laatste vijf wedstrijden verloren.

Toronto Raptors – Milwaukee Bucks 114 – 122
De Milwaukee Bucks hadden er overtime voor nodig om de Raptors opzij te zetten. Beide teams waren de hele wedstrijd  aan elkaar gewaagd, maar in extratijd liepen de Bucks nog weg. Ersan Ilyasova scoorde vijf van zijn negenentwintig punten in overtime. Brandon Jennings was in een vrijgevige bui. Hij scoorde elf punten en had maar liefst negentien assists. Met de overwinning verstevigen de Bucks de achtste plek in het oosten, waarmee ze recht hebben op de playoffs. Ze hebben nu zes overwinningen voorsprong op de 76’ers en zeven op de Toronto Raptors.

Minnesota Timberwolves – Portland Trailblazers 94-102
Het is niet het seizoen van de Minnesota Timberwolves en dat zal het ook niet meer gaan worden. Op bezoek bij de Portland Trailblazers deden ze wel mee, maar zorgde ze nooit voor een echt gevaar. Damian Lillard scoorde vierentwintig punten voor Portland. J.J Hickson had weer een double double met achttien punten en zestien rebounds. Eric Maynor grijpt na zijn trade van Oklahoma gelijk zijn kans. Hij scoorde zeven punten en had twaalf assists. Voor de Timberwolves had Derrick Williams met drieëntwintig punten en acht assists een productieve avond.

Ook leuk om te lezen