Pau Gasol: “Ik speel de zesde wedstrijd tegen Cavaliers”

Door

Gasol
Goed nieuws voor de Chicago Bulls. Na een 3-2 achterstand in de tweede ronde van de play-offs tegen de Cleveland Cavaliers kunnen de fans van de Chicago Bulls weer een kleine glimlach op een gezicht laten zien. Pau Gasol heeft vanavond aangegeven dat hij in de zesde wedstrijd tegen de ‘Cavs’ weer op het veld zal staan. Dit laat journalist Nick Friedel van de ESPN weten.

In de tweede wedstrijd raakte Gasol geblesseerd aan zijn hamstring, maar probeerde nog wel om in de derde wedstrijd door de pijn heen te bijten. Helaas werd het alleen maar erger en miste daardoor wedstrijd vier en vijf. Juist in die twee wedstrijden gingen de Cavaliers met de winst aan de haal. Hoewel Pau het al hardop in de media roept, is het tot morgenavond wachten voordat er een definitieve beslissing door Tom Thibodeau genomen wordt.

Gasol is dit seizoen een zeer belangrijke schakel voor de Bulls. Mede daardoor zijn de fans en ook hijzelf blij met zijn eventuele terugkeer en ziet hij de kansen positief in. “We zullen zorgvuldiger moeten spelen en ook begrijpen hoe belangrijk de wedstrijden in de play-offs zijn,” vertelt Pau Gasol. “We kunnen op dit moment geen tegenslagen meer tegen krijgen.” Gasol en de Bulls zullen donderdagnacht de wedstrijd tegen de Cavaliers moeten winnen om nog kans te maken op de conference finals.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen