Pats en Colts lopen uit, Dolphins klampen aan

Door

New England Patriots v Houston Texans
Het was lang spannend in Reliant Stadium in Houston, Texas, maar de New England Patriots wisten uiteindelijk door een tweede 53-yard field goal van kicker Stephen Gostkowski te winnen van de Houston Texans.

Daarmee verloren de Texans hun tiende wedstrijd achter elkaar en lopen de Patriots uit naar 9-3.

Lees ook: Panthers en Eagles blijven winnen, Bears haken af

3rd and long

  • Ook de Colts wisten weer eens te winnen. De ploeg van Chuck Pagano had het opnieuw moeilijk, maar zegevierde voor de tweede keer dit seizoen tegen de Tennessee Titans. Mede dankzij vijf field goals van Adam Vinatieri met 22-14. De Colts hebben nu drie wedstrijden voorsprong op de Titans en hebben ook nog de tie-breaker in handen.
  • De Miami Dolphins blijven ondanks interne perikelen goed spelen. De New York Jets werden simpel met 23-3 opzij gezet. Ryan Tannehill gooide voor 331 yards en gooide touchdowns naar Mike Wallace en Brian Hartline. Matt Simms kwam er in de tweede helft in voor de Jets en verving de teleurstellende quarterback Geno Smith.
  • Het lijkt erop dat de Cleveland Browns niet meer willen winnen. De Jacksonville Jaguars wonnen in Cleveland met 32-28. Lachertje van de dag was opnieuw Brandon Weeden, die na een fumble de bal door zijn eigen endzone schopte voor een safety. Josh Gordon had een 95 yard touchdown voor de Browns en is de eerste wide receiver die ooit back-to-back 200 yard games heeft.

Scoreboard:
New England Patriots (9-3) @ Houston Texans (2-10) 34-31
Tennessee Titans (5-7) @ Indianapolis Colts (8-4) 22-14
Miami Dolphins (6-6) @ New York Jets (5-7) 23-3
Jacksonville Jaguars (3-9) @ Cleveland Browns (4-8) 32-28

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen