Pacers zijn klaar met ‘onzichtbare’ Roy Hibbert

Door

Washington Wizards v Indiana Pacers - Game One

Spelers van de Indiana Pacers zijn het zat om teamgenoot Roy Hibbert in de NBA play-offs als een zombie over het veld te zien bewegen. Ze verwachten meer van de big guy onder het bord. David West en Rasual Butler namen Hibbert dan ook apart na de Game 1 nederlaag tegen de Washington Wizards waarin hij niet tot score kwam en geen enkele rebound pakte.

Hoewel details van het gesprek niet naar buiten werden gebracht, liet een gefrustreerde West wel aan verslaggevers weten dat ze Hibbert blijven aanmoedigen.

Paul George wil dat Hibbert zich meer laat gelden tijdens de wedstrijd. “We zijn op het punt aangekomen dat we Roy hard nodig hebben en dat moment is nu”, aldus de forward.

Hibbert, in het reguliere seizoen goed voor 10.8 punten, 6.4 rebounds, 2.2 blocks en schotpercentage van 44 procent in bijna dertig minunten, is geen schim van zichzelf in de play-offs. In acht wedstrijden komt hij niet verder dan 4.6 punten, 3.3 rebounds, 1.4 blocks en een schotpercentage van 36 procent in slechts 21.4 minuten speeltijd.

En dat is inclusief zijn dertien punten, zeven rebounds en vijf blocks in de zevende en beslissende wedstrijd in de eerste ronde tegen de Atlanta Hawks.

McGrady en Arenas trollen Hibbert
De mindere prestaties van Hibbert is ook voer voor het internet om de draak te steken met de center van de Pacers. Wat te denken van de reactie van ex-speler Tracy McGrady nadat Hibbert in Game 1 niet tot score kwam en geen enkele rebound pakte in achttien minuten speeltijd?

Er is altijd baas boven baas. Gilbert Arenas, uit de league, maar nog altijd op de loonlijst van de Orlando Magic, ging zelfs een stap verder via Instagram.

1

En grap nummer twee.

2

Aan Hibbert de taak om sterker terug te komen in de tweede wedstrijd van de serie met de Wizards. “Ik zal agressiever moeten zijn. Een andere Roy Hibbert zijn dan dat ik was.”

Foto: Getty Images

2 Reacties
  1. LOL Gilbert Arenas… Roy Hibbert doet tenminste nog mee in de NBA Agent Zero!

  2. Marco Post 6 jaar ago

    Keep Getting Them Checks Agent Zero!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen