Pacers rest van het seizoen zonder Granger

Door

Miami Heat v Indiana Pacers - Game SixDe Indiana Pacers moeten Danny Granger de rest van het reguliere seizoen en de play-offs missen. Dat maakte het team donderdag bekend. Granger zal een operatie aan zijn linkerknie ondergaan vanwege een aanhoudende peesontsteking. Eerder meldde Indiana nog dat de forward dichtbij een terugkeer was.

In oktober ging Granger al onder het mes voor de knieblessure, waarna hij in februari terugkeerde en tot vijf wedstrijden kwam voor de Pacers. De enkelvoudig All-Star had daarna toch te veel pijn aan de knie om verder te kunnen spelen. Omdat rust de pijn niet verminderde, is nu toch besloten om voor een operatie te kiezen en het seizoen te laten schieten.

Het missen van Granger is een streep door de rekening van Indiana, dat hoopte zijn beste scorer van de laatste paar jaar tijdens de play-offs weer in te zetten. Grangers teamgenoot David West speelde gisteren ook niet mee tegen de Rockets vanwege een rugblessure, maar de verwachting is dat hij binnenkort weer zijn opwachting kan maken voor de Pacers.

4 Reacties
 1. Marco Post 8 jaar ago

  Streep door de rekening valt wel mee. Pacers spelen het hele seizoen al zonder Granger. Daardoor heeft Lance Stephenson zo’n sterk seizoen. Hill, Stephenson, George, West en Hibbert is één van de beste line-ups in de NBA. Deze jongen kijkt door een geel/blauwe bril, maar ik ben er niet echt rauwig om.

  • Rauwig? Lol. Ondanks dat ze het hele seizoen al zonder Granger spelen, was hij natuurlijk goed van pas gekomen tijdens de play-offs. Aanvallend zijn de Pacers nog steeds niet geweldig, iets wat ze verdedigend vaak goed op kunnen lossen. Maar in een best-of-seven tegen Miami?

   • Marco Post 8 jaar ago

    Rouwig, excuus. Met of zonder Granger, Miami is eigenlijk niet te verslaan in een best-of-seven.

 2. Vincent 8 jaar ago

  Pacers zijn erg goed zonder maar top mét Granger, daar valt nu eenmaal niet aan te ontkomen. Granger is een legit 20ppg scorer en dat kan elk team gebruiken. Ik vrees dat ze nu aanvallend tekort gaan komen tegen Miami.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen