Pacers aan leiding na ruime zege op Hawks

Door

1recap1play

* What a difference, a day place makes. De Hawks en Pacers zijn twee totaal verschillende teams in uit- en thuiswedstrijden. De Pacers versloegen Atlanta in game 5 in eigen huis met een blow out zege van 23 punten verschil (106-83). In de twee voorgaande wedstrijden scoorde Indiana op bezoek bij de Hawks 69 en 91 punten. De twee thuisduels daarvoor kwamen de Pacers op 107 en 113 punten. Atlanta speelt offensief redelijk gelijkmatig, maar is verdedigend geen schim van het team dat voor eigen publiek de series terugbracht op een 2-2 gelijke stand. [kijk recap hier]

* Geen idee wat het is (Transformers?), het heeft weinig met basketball van doen, maar het ziet er best cool uit. En ondanks de hele verkleedpartij mét helm, toch ook nog ff geschminkt. Dat is de échte Pacers-fan.

765037210

* De Hawks waren volledig kansloos. Josh Smith was een van de hoofddaders met slechts vijf rake schoten op zestien pogingen en slechts veertien punten. Met deze dunk heeft J-Smoove wel het hoogtepunt van de avond te pakken. Toch lekker.

Ook leuk om te lezen