Overzicht belangrijkste NBA trades

Door

Afgelopen nacht is de trade deadline werkelijkheid geworden. Tot middernacht hadden de teams in de NBA de tijd om nog te onderhandelen met elkaar en spelers, draft keuzes en geld te ruilen.

Zoals elk jaar is het een periode van veel speculatie en opwinding. Daarom een overzicht met de belangrijkste trades van het laatste moment. Teams kunnen nog wel tot aan de play-offs spelers, die geen club hebben, aantrekken en contracten van spelers uitkopen.

Wat erg op viel is dat de Boston Celtics druk bezig zijn geweest, ondanks het feit dat het team boven aan staat in het oosten en het lijkt af te stomen op de Finals.

Wallace naar Trailblazers
De Portland Trailblazers sturen Joel Pryzbilla, Dante Cunningham, Sean Marks en twee draft picks naar de Charlotte Bobcats in ruil voor Gerald Wallace.

Daniels naar Kings
De Boston Celtics sturen Marquis Daniels naar de Sacramento Kings in ruil voor een draft pick.

Brooks naar Suns
De Houston Rockers sturen Aaron Brooks naar de Phoenix Suns in ruil voor Goran Dragic en een draft pick.

Erden en Harangody naar Cavs
De Boston Celtics sturen Semih Erden en Luke Harangody naar de Cleveland Cavaliers in ruil voor een draft pick.

Perkins naar Thunder
De Boston Celtics sturen Kendrick Perkins en Nate Robinson naar de Oklahoma City Thunder in ruil voor Jeff Green, Nenad Kristic en een draft pick.

Davis naar Cavs
De Los Angeles Clippers sturen Baron Davis en een draft pick naar de Cleveland Cavaliers in ruil voor Mo Williams en Jamario Moon.

Williams naar New Jersey
De Utah Jazz sturen Deron Williams naar de New Jersey Nets in ruil voor Derrick Favors, Devin Harris, twee draft picks en geld.

Anthony naar de Knicks
De Denver Nuggets sturen Carmelo Anthony, Chauncey Billups, Renaldo Blackman, Athony Carter en Sheldon Williams naar de New York Knicks in ruil voor Wilson Chandler, Raymong Felton, Danilo Gallinari, Kosta Koufos, Timofey Mozgov, drie draft picks en geld.

Foto: opposingviews.com

Ook leuk om te lezen