Orioles slaan vijf homeruns in overwinning op Rays

Door

Tampa Bay Rays v Baltimore Orioles

De Baltimore Orioles sloegen vijf homeruns, waaronder drie op een rij in de vijfde inning, en maakten een eind aan een three-game losing streak door in eigen huis de Tampa Bay Rays met 9-1 te verslaan. Delmon Young, J.J. Hardy en Chris Davis gingen back-to-back-to-back op het gooien van Rays’ starter Jake Odorizzi.

Leading-Off
Michael Pineda gaf slechts één run op over 6 1/3 innings en de New York Yankees waren met 8-1 te sterk voor de Kansas City Royals, de koploper in de AL Central-divisie. De vijfde overwinning op rij voor The Bronx Bombers die in het spoor van Seattle en Detroit blijven wat betreft de AL Wild Card.

Three Strikes
* De Miami Marlins noteerden zeven honkslagen en zes runs op het gooien van Wade LeBlanc, de vervanger van de geblesseerde Garrett Richards, en klopten de Los Angeles Angels met 7-1. Giancarlo Stanton sloeg een three-run homer, nummer 33 van het seizoen, en de Marlins mogen hoop blijven houden op de play-offs.

* Met de nederlaag van de Angels maakten de Oakland Athletics de achterstand in de AL West-divisie weer goed door de Houston Astros met 8-2 aan de kant te zetten. Jeff Samardzija gooide acht innings waarin hij twee runs op gaf met tien strikeouts.

* De St. Louis Cardinals scoorden drie runs in de zevende inning en blijven in de race om de titel in de NL Central-divisie dankzij een 3-2 zege op de Pittsburgh Pirates. De Milwaukee Brewers hebben in de divisie een voorsprong van anderhalve wedstrijd op de Cards. The Brew Crew won in San Diego met 10-1 van de Padres.

Seventh Inning Stretch
Verdedigend waren de O’s ook te sterk tegen de Rays. Adam Jones beroofde Evan Longoria van een homerun en gooide vervolgens Matt Joyce uit op het tweede honk.

Travis Snider met een heerlijke vangbal tegen de Cardinals.

Billy Cristal eerde maandag de overleden Robin Williams tijdens The Emmys en kwam met een anekdote op de proppen over dat hij en Robin in 1989 te gast waren bij een wedstrijd van de New York Mets.

Going Dutch
* Jonathan Schoop ging 2-uit-4 met een run tegen de Rays.

Overige wedstrijden
Washington Nationals @ Philadelphia Phillies 2-3
Boston Red Sox @ Toronto Blue Jays 4-3 / 10 innings
Texas Rangers @ Seattle Mariners 2-0
Colorado Rockies @ San Francisco Giants 3-2

Standings
Naamloos

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen