OKC wint thriller in New York

Door

1recap1

Oklahoma City Thunder @ New York Knicks 95-94

Het was een ware thriller in Madison Square Garden. De Knicks en OKC maakten er een spannende wedstrijd van die pas in de laatste minuut werd beslist. Kevin Durant en Russel westbrook zorgden ervoor dat de overwinning in de kleedkamer van OKC gevierd kon worden. De ‘scoring champion’ van de laaste 3 jaar had met zijn 34 punten, 8 rebounds en 6 assists een belangrijke rol in de winst. Russel Westbrook noteerde 21 punten, 6 rebounds en 5 assists.

Bij de Knicks ontbrak Carmelo Anthony voor tweede wedstrijd op rij door een knieblessure, erg vervelend voor de Knicks, maar hierdoor staan er wel andere spelers op. J.R. Smith, de ‘Sixth man’ van de Knicks had in deze wedstrijd 36 punten, dat is het hoogste wat hij ooit in New York heeft gehaald(zijn ‘career high’ staat op 45 punten).

Voor de volgende wedstrijd moet OKC vrijdag op bezoek bij de Charlotte Bobcats. De Knicks gaan op hun beurt proberen om zaterdag de Utah Jazz in eigen huis te verslaan.

Los Angeles Clippers @ Denver Nuggets 92-107

De Nuggets zijn thuis één van de moeilijkste teams om te verslaan, dat bleek gisteren maar weer eens. De Nuggets staan nu op de derde plek in de western conference en ze naderen de Clippers snel. Als je kijkt naar de box scores, dan begrijp je ook wel waarom ze zo’n progressie maken. Ty Lawson zorgde voor 21 punten, 11 assists en 6 rebounds. Ook Kenneth Faried noteerde 11 punten, 10 rebounds en 4 blocks. Danilo Gallinari was goed voor 20 punten, 5 rebounds en 6 assists.

Bij de Clippers waren Chris Paul(16 punten, 10 rebounds) en Matt Barnes(19 punten en 3 assists) de belangrijkste mannen. Blake Griffin was met 17 punten ook belangrijk, maar hij pakte slechts 2 rebounds. Dat is voor een PF als Blake Griffin niet genoeg.

Ook leuk om te lezen