Ochocinco wil weg bij Cincinnati

Door

Quarterback Carson Palmer is niet de enige die wil vertrekken bij de Cincinnati Bengals. Voormalig Pro Bowl wide receiver Chad Ochocinco heeft via Twitter ook laten weten dat de kans klein is dat hij zal terugkeren volgend seizoen.

Ochocinco heeft een teleurstellend en blessurerijk seizoen achter de rug en laat nu vrij direct weten dat zijn tijd bij de Bengals gedaan is. De 33-jarige receiver heeft nog een seizoen op zijn contract staan en kan worden gebruikt als een aanlokkelijke speler om te traden eens er een nieuwe arbeidsovereenkomst is gevonden.

Cincinnati kijkt rond om jongere receivers aan te trekken, en dat stak het vuur aan de lont voor Ochocinco op Twitter. Men vroeg Ochocinco of de Bengals wide receiver A.J. Green van Georgia moeten selecteren met de 4e keuze in de NFL Draft donderdag. ,,Hij zou perfect zijn. Ik heb alles gedaan wat ik kan, mijn tijd zit er op,” zei de flamboyante wide receiver.

Sinds het einde van vorig seizoen loopt het niet goed tussen de receiver en Bengals’ coach Marvin Lewis. Lewis zelf reageert niet op de uitspraken of lacht die weg. Maar Ochocinco liet op Twitter weten wat hij ervan denkt. ,,Ik hou van Cincy, maar coach Lewis is gemeen tegen mij nu dus denk ik dat er weg ben. Hij ging te ver en maakte de ene persoon die hem graag heeft zwart. Ik ben gekwetst.”

Ochocinco ving 67 passen voor 831 yards en vier touchdowns vorig seizoen voor de Bengals, die het seizoen eindigden met een 4-12 record.

Foto: www.mkrob.com

 

Ook leuk om te lezen