NHL 3-on-3: All-Star editie

Door

Honda NHL SuperSkills

De All-Star Game is een onderdeel van het All-Star Weekend. Het weekend zit vol entertainment en is een show case van alle aspecten van het ijshockey. Naar welk event van het All-Star Weekend kijken jullie het meeste uit en waarom?

AA:
Elk evenement is leuk en interessant om te zien. Je ziet aspecten van het spelletje die in een normale wedstrijd nooit zo uitgebreid aan bod komen. En spelers kunnen je ook verrassen. Spelers die bijvoorbeeld niet bekend staan om hun penalty shots, sturen dan opeens met de gekste dekes en skills goalies het bos in. Naar de shootout kijk ik dan ook het meeste uit.

AGP:
Al die entertainmentstierelantijntjes om de wedstrijd heen zijn vooral leuk voor Amerikanen die erbij kunnen zijn. Misschien ook nog wel voor de echt super doorgewinterde hockeyfan. Wie tijdens de show case het hardste schot blijkt te hebben of wie het handigste is met om pionnen schaatsen, boeit mij persoonlijk echter niet zo zeer. Ik heb zin in de wedstrijd, dat is vooral en eigenlijk ook het enige waar ik écht naar uitzie.

JV:
Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n liefhebber van de All-Star Game. De wedstrijd gaat in principe nergens om en is puur ter vermaak. Een reguliere competitiewedstrijd is daarin toch meer mijn ding. Er wordt ook nooit zo best verdedigt tijdens de All-Star Game. Ik moet bekennen dat ik de shootouts altijd nog wel leuk vind. Het showelement in combinatie met de tricks van de beste spelers is het aanschouwen meer dan waard.

1 Reactie
  1. Richard99 6 jaar ago

    Ik mocht ooit lang geleden Wayne Gretzky en Super Mario e.a samen zien spelen in het all Star Weekend in San Jose. Special afgereisd om The Great One te zien spelen (nu het nog kon was mijn reden want het hing in de lucht dat hij niet lang meer zou spelen) En het was een weekend om nooit te vergeten…Patrick Roy over de blauwe lijn zien stappen wat hij uit bijgeloof altijd doet is gewoon fantastisch.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen