NFL Update: Zaakwaarnemer Adrian Peterson wijst gesprek met Vikings af

Door

Minnesota Vikings  v Dallas Cowboys

Waar de toekomst van de geplaagde Adrian Peterson ligt, is nog altijd onduidelijk. De Minnesota Vikings willen graag verder met Peterson, maar die lijkt nog niet echt warm te lopen voor een hernieuwd avontuur in Minnesota.

Begin deze maand verwelkomde Peterson nog een delegatie van de Vikings in zijn huis voor een gesprek. Rick Spielman, de general manager van de Vikings, wilde daar graag op voort borduren en vroeg Ben Dogra, de zaakwaarnemer van AP, om nog een ontmoeting tijdens NFL Annual Meeting in Phoenix. Dogra wees dit af, waardoor de geruchten omtrent Peterson’s toekomst uiteraard weer op gang komen.

Potentiële nieuwe teams voor AP die onder andere genoemd worden zijn onder andere de Jacksonville Jaguars en de Arizona Cardinals. De Cardinals hebben een hoge draft pick over voor de running back, mits hij beschikbaar wordt. Een samenwerking die WR Larry Fitzgerald wel ziet zitten:

DE George Selvie tekent voor een jaar in NY

De New York Giants hebben een nieuwe defensive end binnen. Free agent George Selvie tekende een contract voor één jaar met een waarde van 1,4 miljoen dollar. Hij vangt sowieso een bonus van 200k voor het ondertekenen van het contract.

De afgelopen twee seizoenen speelde Selvie voor de Dallas Cowboys en kwam 29 keer in actie. Jason Pierre-Paul, zijn maatje bij USF speelt al voor de Giants en dus gaan we de twee weer samen op het veld zien. Afgelopen seizoen was Selvie goed voor drie sacks in dertien wedstrijden. Verder kwam hij tot 31 tackles, twee tackles voor een verlies van yards, een geforceerde fumble en een fumble recovery.

Tommy Smith stopt ermee als CEO van de Titans

Team president en Chief Executive Officer Tommy Smith liet gisteren weten zijn functies bij de Tennessee Titans neer te leggen. Smith gaat met pensioen en zijn energie in zaken steken ‘waar dat echt nodig is’, aldus de 64-jarige. Die energie gaat hij stoppen in zijn rol als president en voorzitter van Adams Resources & Energy, een miljardenbedrijf in Houston.

Afgelopen februari stuurde Smith een brief naar alle seizoenskaarthouders van de Titans, waarin hij nog aankondigde de Titans om te willen toveren naar een winnend team. De Titans eindigde afgelopen seizoen met een 2-14 record.

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen