NFL Update: Young op borgtocht vrij, Bradshaw naar Colts?

Door

Seattle Seahawks v Detroit LionsVoormalig Detroit Lions receiver Titus Young is op borgtocht vrijgelaten uit de Orange County Jail. Na het betalen van 10% van de borgsom van vijftigduizend dollar mocht Young de bajes verlaten. Ongeveer een maand geleden werd Young drie keer in één week gearresteerd. In totaal lopen er nu dertien aanklachten tegen hem.

Hulp

Volgens insiders is er meerdere malen geprobeerd hulp te bieden, maar het jonge talent accepteert die niet, het lijkt hem allemaal niets te kunnen schelen. Zo wist Young volgens zijn high school coach niet eens dat hij in februari door de Rams aan de kant was gezet.

Meer over deze getroebleerde jongeman kun je lezen in de 21e editie van het SportAmerika Magazine.

Bradshaw
Free agent running back Ahmad Bradshaw is in gesprek met de Indianapolis Colts. De 27-jarige speler speelde in zijn carrière tot nu toe zeven seizoen voor de New York Giants. Met die ploeg won hij tweemaal de Superbowl. Vorig jaar was Bradshaw goed voor 1012 yards en 6 touchdowns in 14 wedstrijden.

Mochten de Colts Bradshaw een contract aanbieden, zal hij de strijd om de positie moeten aangaan met onder anderen Donald Brown, Vick Ballard en Delone Carter.

Foto: Getty Images.

 

 

 

Ook leuk om te lezen