NFL Update: Texans nemen afscheid van Johnson, Revis ook FA

Door

GQ & LeBron James All Star Party Sponsored By Samsung Galaxy And Beats - Arrivals

Voor het eerst in twaalf seizoenen zullen de Houston Texans het aanvallend zonder Andre Johnson moeten doen. De afgelopen dagen werd al bekend dat de Texans op zoek waren naar een nieuwe ploeg voor hun clubicoon, en Johnson zelf had ook al aangegeven dat een vertrek misschien het beste was.

Met Johnson neemt Houston afscheid van één van de beste receivers van zijn generatie. Ondanks zijn leeftijd (33) is Johnson vol goede moed dat hij nog wat kan betekenen voor een contender. Met name Seattle wordt dan ook genoemd als voorname kandidaat voor Johnson’s diensten.

Langer verblijf Revis onzeker De New England Patriots hebben besloten om de optie van 20 miljoen dollar op Darrelle Revis niet op te pikken. De beslissing komt, gezien het hoge bedrag, niet als een grote verrassing. Toch maakt het de komende dagen extra interessant, want de optie bestaat nu dat een ander team Revis kan wegkapen voor de neus van New England. Toch hebben de Patriots goede hoop dat zij hun beste cornerback, evenals safety Devin McCourty, kunnen behouden.

Overige transfers
Ondanks dat nieuwe verbintenissen pas dinsdag officieel ondertekent mogen worden, is er ondertussen weer genoeg onderhandeld en zijn er al genoeg mondelinge overeenkomsten. Een overzicht van de meest aansprekende transfers met duiding van insiders:

  • Center Rodney Hudson (Kansas City Chiefs) tekent voor vijf jaar en 44,5 miljoen dollar bij de Oakland Raiders. Hudson wordt hiermee de bestbetaalde center in de NFL.
  • Defensive end/outside linebacker Pernell McPhee (Baltimore Ravens) tekent voor vijf jaar en 40 miljoen dollar bij de Chicago Bears.

  • Defensive end/outside linebacker Jerry Hughes verlengt zijn contract bij de Buffalo Bills voor vijf jaar en 44,5 miljoen dollar.

  • Guard/Tackle Orlando Franklin (Denver Broncos) tekent voor vijf jaar en 36,5 miljoen dollar bij de San Diego Chargers.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen