NFL Update: Smith vrijwillig in trainingskamp voor Jets

Door

New England Patriots v New York Jets
Geno Smith is niet van plan de startende positie bij de Jets zomaar over te dragen aan Ryan Fitzpatrick. De quarterback van de ploeg is vrijwillig naar Chicago gereisd om in een minitrainingskamp te trainen met een groot gedeelte van de receives, tight ends en runningbacks van het team. Op deze manier hoopt Smith in de voorbereiding Fitzpatrick achter zich te houden.

De Jets ruilden na het afgelopen seizoen hun zevende ronde draftkeuze voor de quarterback van de Texans. Voor Smith een teken dat er serieuze concurrentie is op de quarterback-positie, al gaf de nieuwe coach Todd Bowles aan dat Geno in principe de eerste keuze is.

Hoewel het doel van Smith is om een voorsprong in chemie te krijgen met de rest van de aanval, is het volgens de quarterback niet zo dat Fitzpatrick niet naar Chicago mag komen.

“It’s welcome to anyone who wants to come.It’s not like I’m barring them from coming. If they want to they can be there too.”

Guion en Packers wachten op schorsing
De Green Bay Packers weten nog niet hoe lang ze het aan het begin van het seizoen moeten doen zonder Letroy Guion. De defensive tackle werd in februari gearresteerd voor het bezit van marijuana, een ongeladen pistool en contant geld. Omdat het de eerste overtreding van Guion was kwam hij er vanaf met een boete van 5.000 dollar na zijn schuldbekentenis. Normaal volgt er na een dergelijke overtreding een schorsing van de NFL, maar deze heeft tot nu toe nog niets van zich laten horen.

Guion had bij zijn arrestatie niet alleen een wapen in de auto maar ook 357 gram marijuana en 190.000 dollar contant geld. Volgens de Packer was dit het loon wat hij van de club had gekregen afgelopen seizoen. Door de schuldbekentenis kwam het niet tot een vervolging, maar de verwachting van de Packers is dat ze het toch een tot vier wedstrijden moeten doen zonder hun defensive tackle, die vlak na het incident een contract tekende voor 1 jaar voor 2,75 miljoen dollar.

Spikes schuldig aan doorrijden na ongeval
brandon-spikes
Brandon Spikes heeft toegegeven een aanrijding te hebben veroorzaakt en daarna doorgereden te zijn. De voormalig speler van de Bills en Patriots moest voor het vergrijp voor de rechtbank verschijnen, waar hij niet tegen de aanklacht in ging. Voor het ongeluk kreeg Spikes een jaar voorwaardelijke gevangenisstraf, een boete en moet hij een halve dag meedoen aan een verplichte cursus om zijn rijgedrag te veranderen.

De politie vond de auto van Spikes op 7 juni verlaten langs de snelweg. Niet veel verder waren drie mensen gewond geraakt na een aanrijding. Uit onderzoek kwam naar voren dat het ongeluk door Spikes was veroorzaakt en tijdens de rechtszaak gaf Spikes toe het ongeluk veroorzaakt te hebben. Spikes had van de winter net een nieuw contract getekend bij de Patriots, maar de club verscheurde deze overeenkomst onmiddellijk na het ongeluk.

Foto’s: Getty Images

1 Reactie
  1. Dennis 5 jaar ago

    Geno zal starten eindigde het afgelopen seizoen zeer sterk en heeft nu eindelijk degelijke wapens met Marshall, Decker en Smith.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen