NFL Update: Shaun Hill start voor Rams

Door

St Louis Rams v Miami DolphinsShaun Hill zal komende zondag starten als quarterback van de St. Louis Rams tegen de Denver Broncos. Dit nadat Rams coach Jeff Fisher maandag nog zei dat Austin Davis komend weekend zou starten.

Hill raakte in de eerste wedstrijd van het seizoen geblesseerd aan zijn kuit en Davis mocht zijn plek innemen. Dit alles omdat Sam Bradford al uitgeschakeld was voor dit seizoen met een gescheurde kruisband.

Nadat Fisher maandag vertelde dat hij Davis zou laten starten is er flink gewikt en gewogen op de burelen van St. Louis. Uiteindelijk wordt er nu gekozen voor de ervaring van Hill, die aan zijn 14e seizoen in de NFL bezig is. Wellicht kan hij de kwakkelende formatie nog op de rit krijgen.

Pestkop naar Broncos?
Richie Incognito lijkt te gaan tekenen bij de Denver Broncos. De guard is zonder club na het schandaal in Miami; Incognito was de pestkop van de kleedkamer en dit leidde tot het vertrek van Jonathan Martin. De Broncos hebben wat problemen in de offensive line die ze met de guard hopen op te lossen. Want buiten een pestkop was Incognito in 2012 ook Pro Bowler na een goed seizoen in een kwakkelend team.

Dallas voegt Josh Brent toe aan roster
Josh Brent zit weer bij de selectie van 53 in Dallas. Brent was in 2012 betrokken bij een ongeluk waarbij teamgenoot Jerry brown om het leven kwam. Brent werd veroordeeld voor rijden onder invloed, zat 180 dagen vast en mocht dit seizoen 10 weken niet meedoen.
Eerder dan afgesproken mocht hij al mee trainen en nu zit hij dus bij de groep van 53. Dallas stelt wel dat hij eerst moet afvallen en fitter moet worden.

Newton is ‘fit’
In Charlotte wil niemand weten van slechte resultaten door de blessure van Cam Newton. De quarterback werd geopereerd aan zijn enkel, kneusde wat ribben maar speelt weer. Echter met weinig van de klasse die vorig jaar te zien was bij de Panthers. Cam zelf is rustig en zegt dat het niets te maken heeft met de blessure, er moet gewoon weer eens gewonnen worden.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen