NFL Update: Seattle spelers bespreken doping ‘probleem’

Door

Seattle Seahawks v Arizona Cardinals

Geen enkel team in de NFL heeft de afgelopen drie jaar meer spelers gepakt zien worden voor doping dan de Seattle Seahawks. De laatste die tegen de lamp liep was de jonge defensive end Bruce Irvin, die hierdoor de eerste vier wedstrijden van het seizoen zal missen. Kam Chancellor, safety van de Seattle, zette daarom maandag een bespreking op waarbij de veteranen het voortouw namen en duidelijk wilde maken aan de jonkies dat dit soort fouten voorkomen moeten worden. “Het is tijd dat we grote jongens worden en alles uit het verleden achter ons laten. Dat is gewoon het punt wat we nu duidelijk willen maken, dat jongens volwassen moeten worden en niet dezelfde domme fouten blijven maken.”, aldus Chancellor.

Mornhinweg onder indruk van Sanchez

Mark Sanchez had vorige week een valse start door tijdens een trainings-sessie maar liefst drie intercepties te gooien. Rex Ryan was teleurgesteld, Marty Mornhinweg, de nieuwe offensive coordinator, was echt onder de indruk: “Zijn completion rate en nauwkeurigheid zijn echt ongelooflijk”. Gezien de slechte training was de opmerking op z’n zachtst gezegd opmerkelijk. Maar het toont aan dat Sanchez vooralsnog een voorsprong heeft op concurrent Geno Smith.

Ravens op zoek naar receiver

Met het wegruilen van Anquan Boldin is de receiver core van de Baltimore Ravens ineens heel erg jong geworden. Mede daarom is Ozzie Newsome nog op zoek naar een ervaren receiver om er bij te hebben. De meest voor de handliggende opties lijken mannen als Brandon Lloyd, Laurent Robinson en/of Austin Collie. De kans is echter groot dat een aanwinst nog even op zich zal laten wachten, in 2011 wachtte Newsome tot het voorseizoen en toen bleek dat Torrey Smith destijds het niveau nog niet aankon werd er een ruil opgezet met Buffalo voor de veteraan Lee Evans.

Ook leuk om te lezen