NFL Update: Rudolph verlengt in Minnesota

Door

Carolina Panthers v Minnesota Vikings

Er is de laatste tijd veel onrust geweest in Minnesota. Gisteren kwam er echter goed nieuws naar buiten: tight end Kyle Rudolph heeft zijn contract namelijk voor vijf jaar verlengd.

Rudolph (24) werd in 2011 als 43ste gekozen in de NFL Draft, de Notre Dame-alumnus kwam in zijn tweede seizoen al uit in de Pro Bowl en werd daar in 2012 ook tot MVP verkozen.

2012 was ook het beste seizoen tot dusver voor Rudolph, toen had de tight end 53 receptions voor 493 yards en negen touchdowns. In 2013 mistte hij de acht wedstrijden vanwege een gebroken voet die hij halverwege het seizoen opliep in een wedstrijd tegen de Dallas Cowboys.

Jaguars onthullen videoschermen

Het was al een tijd bekend dat de Jacksonville Jaguars hele grote beeldschermen zouden installeren in het stadion, en gisteren werden ze dan eindelijk onthuld aan het publiek:

Eigenaar Shahid Khan hoopt hiermee meer fans naar het stadion te trekken. Mede daarom werden er ook al zwembaden geïnstalleerd op de tribunes:

Overig Nieuws

* Slecht nieuws voor de San Francisco 49ers. Afgelopen weekend werd bekend gemaakt dat runningback Kendall Hunter het seizoen zal gaan missen met een afgescheurde kruisband. Gisteren kwam daar ook LaMichael James bij, hij verliet de training met een schijnbaar ernstige polsblessure waardoor de 49ers nu al twee runningbacks moeten missen.

* Het experiment om Arizona Cardinals-cornerback Patrick Peterson ook op andere posities te laten spelen wordt per direct beëindigd, aldus Cardinals-coach Bruce Arians. Peterson maakte het nieuwtje zelf bekend en voegde er ook aan toe dat hij ook geen punt returns meer op zich zal nemen. Een verrassende keuze, aangezien Peterson als rookie maar liefst vier punts terugbracht voor een touchdown.

* Volgens FOX-verslaggever Jay Glazer ligt de quarterback competitie in Minnesota momenteel helemaal open. Volgens de verslaggever zouden Matt Cassel en Teddy Bridgewater precies de zelfde hoeveelheid snaps krijgen tijdens de trainingen. In tegenstelling tot Jacksonville en Cleveland, waar respectievelijk Blake Bortles en Johnny Manziel als rookies op de bank terecht lijken te komen, heeft Minnesota-coach Mike Zimmer voorlopig weinig uitgelaten over de concurrentiestrijd bij de Vikings.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen