NFL Update: Quarless gearresteerd, schade JPP valt mee

Door

Quarless

De trainingskampen moeten nog beginnen, maar mogelijk hebben de Green Bay Packers er nu al een probleem bij. Tight end Andrew Quarless is namelijk zaterdag gearresteerd nadat hij in Miami in het openbaar in de lucht schoot. Hoewel de aanklacht niet ernstig is, en er ook niemand verwond is, lijkt het geen zaak waar de NFL blij mee zal zijn.

Volgens politieberichten zou de 26-jarige tight end ruzie hebben gekregen met een groep vrouwen waarop hij besloot om zijn geweer te pakken. De ruzie zou tot stand zijn gekomen toen Quarless, samen met een compagnon, een auto benaderde met daarin een paar vrouwen. Volgens een ooggetuige zou één van de vrouwen “laat ons met rust!” hebben geschreeuwd, waarop Quarless tweemaal zijn wapen afvuurde. Volgens de vrouwen deed Quarless dit puur om te laten zien dat hij een ‘echte man’ was.

Het is nog onbekend of de Green Bay Packers hierom besluiten om Quarless te schorsen. Voorlopig hebben de Packers enkel erkent dat zij op de hoogte zijn van de situatie en pas een besluit nemen wanneer de zaak volledig is onderzocht.

Blessure Pierre-Paul valt mee
Gisteren kwam het bericht binnen dat Jean Pierre-Paul zichzelf had verwond bij een vuurwerkongeluk en dat het mogelijk ernstige gevolgen kon hebben. Het lijkt er nu echter op dat JPP goed is weggekomen met enkele brandwonden. Wel bestaat de kans dat hij een paar zenuwen heeft beschadigd, maar ook dit zal naar alle waarschijnlijkheid voor de lange termijn geen negatieve gevolgen hebben.

Foto: Twitter

Ook leuk om te lezen